Fie Laursen flytter i designerhus

Fie Laursen flytter snart i et nyt, stort hus, som hun har fået designere til at indrette for sig.

Det er blevet tid til, at der skal ske noget nyt for Fie Laursen. Hun skal nemlig flytte.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelorette’-Mette afslører: Det er slut

Det fortæller hun i en række stories på sin private Instagram i dag.

- Jeg flytter! indleder hun og fortsætter:

- Grunden til, at jeg ikke har sagt noget før nu, er, at jeg ville gerne lige have underskrevet og betalt og sørget for, at det her er mit hjem, og det er det nu.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er gravid

Fie har boet i Marbella siden foråret 2020, og selvom hun flere gange har luftet tanken om at flytte tilbage til Danmark og igen i dag fortæller, at hun har brug for en ny start, så ser det ikke ud til, at hun kommer til at bosætte sig under danske himmelstrøg lige foreløbigt.

- Det har været en rigtig dejlig tid at bo her. Jeg har haft min graviditet og Mateos første måneder her, men der er også sket mange ting. Jeg kan bare mærke, at det er tid til en ny start, og i den søgen på en ny start fandt jeg mit drømmehjem, forklarer Fie og tilføjer, at hun flytter i starten af maj, hvor huset burde være færdigt.

Det nye hus er dog ikke Fies eneste hus. Sidste måned fortalte hun nemlig, at hun havde lejet er pornohus, hvor hun kunne lave videoer til sin OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: Line Maria og David tager stort skridt

Svært ved at give slip

For et par uger siden havde sønnen Mateo sin første dag i vuggestue, hvor den følelsesladede Fie havde svært ved at overlade ham til andre. Men heldigvis ser det ikke ud til, at flytningen betyder, at Mateo skal passes af nogle nye mennesker.

- Mateo skal ikke skifte vuggestue, for vi flytter ikke særlig langt væk. Vi vil endda kunne gå derhen, fortæller Fie.

LÆS OGSÅ: Fie reagerer på voldsdom: Han er en aggressiv alkoholiker

Lige så vel som Fie havde svært ved at overlade sin søn til andre, så har hun heller aldrig prøvet at overlade sit hjem til andre - men hun kaster sig ud i det alligevel.

- Mit nye hus er ved at blive renoveret og lavet fint af designere, der ved, hvordan man laver et lækkert hjem. Har blot sendt Pinterest-idéer, så jeg aner ikke, hvordan det foregår. Har aldrig prøvet at overlade alt til andre på den måde, men stoler på processen. Glæder mig til at give Mateo et endnu bedre hjem til sommer, fortæller hun og tilføjer, at hundene flytter med, og at hun får en cirka 300 kvadratmeter stor have.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Optagelserne af 'Ex on the beach' blev afbrudt

Rydder ud

Selvom designprocessen i det nye hus er op til andre, så har også Fie selv taget arbejdshandskerne på og er godt i gang med at rydde ud i alle sine gamle ting.

- Jeg har tydeligvis ingen sans for design, og hver gang jeg prøver at lave et hjem nice, så bliver det virkelig rodet, for jeg kan virkelig ikke finde ud af det. Så det har jeg fået folk til den her gang. Så nu er jeg bare i gang med at få solgt rigtig mange ting, jeg har i mit hus. Jeg har så mange ting, og det vil jeg gerne have en ny start på ikke at have, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Julica og Oliver taler ud: Du er en stor, fed nar!