Fie Laursen afslører stor kærlighed til sønnens far

En lykkelig Fie afslører nyt om sit forhold til sønnens far.

Fie Laursen blev i sommer mor til sønnen Mateo. Da Fie i starten meldte ud om sin graviditet, fortalte hun, at hun godt vidste, hvem faren var, men at han ikke skulle tage del i barnets liv. Det blev dog vendt på hovedet kort tid efter, da hun fortalte, at faren alligevel var inde i billedet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen føler sig smuk igen

Og nu er det et markant anderledes forhold, Fie har til faren. Det fortæller hun på sin Instagram i forbindelse med, at hun har valgt blive boende i Spanien, til trods for at hun egentlig havde planlagt at flytte til Portugal for at være tættere på Mateos far.

- Føler mig så beriget at have barn med en mand, der bare rummer så meget kærlighed og forståelse. Tænker tit på, hvor vi stod, dengang jeg blev gravid. Jeg troede, jeg var alene, men så dukkede han ikke bare op, han var der 110%. Han gør alt og mere til for mig og M. Jeg er så lykkelig for, at vores søn vokser op med at se to forældre, der bare har det godt sammen, skriver Fie til et billede af sønnen Mateo.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afsløret i kæmpe løgn

Til trods for, at Fie lovede, at man ville få Mateos far at se efter fødslen, så holder hun fortsat identiteten på sønnens far hemmelig. Men af alt at dømme, så er han ikke kun far til hendes barn. Han er også en ganske tæt relation for Fie.

- Han er den første, jeg går til med alt og omvendt. Og jeg tænker tit på, hvor vildt et skift det at blive forældre gør ved os. Vi blev begge to så meget bedre i alle aspekter af vores liv netop på grund af vores lille søn. Life is crazy, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg afslører kæreste