Fie Laursen føler sig smuk igen

Selvom det kun er én dag efter sin operation, føler Fie Laursen sig allerede smuk og i live igen.

Tilbage i maj 2018 fik Fie Laursen lavet større bryster på privatklinikken AK Nygart. Selve brystoperationen var den første i Danmark, der blev livestreamet på nettet og Instagram, hvor følgerne kunne se med.

Artiklen fortsætter efter videoen.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller groft ydmyget: Slået af sin lærer

At få lavet bryster er én ting, men at blive syg af sine brystimplantater efterfølgende er noget andet. Det var Fies skæbne, da hun efter eget udsagn var én af de kvinder, der rammes af 'Breast Implant Illness'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører kønnet

I går fik hun derfor fjernet sine brystimplantater, fik lavet et brøstløft og reducerede sine brystvorter, så de passede til de nye og mindre bryster. I et opslag på Instagram delte hun med sine følgere, hvordan operationen var gået.

- Alt gik perfekt. Jeg fik fjernet alt og kapsel. Da jeg er på smertestillende, kan jeg ikke sige så meget endnu andet end, at jeg kan tage de første dybe vejrtrækning i 4 år. Rødmen i mit ansigt er væk. Føler mig 10 kg lettere i kroppen, skriver hun på de sociale medier og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afsløret i kæmpe løgn

- Min sygdom gjorde mit ansigt så dødt, oppustet og misfarvet. Trods det kun er en dag efter operationen, genkender jeg en smuk pige, der ser helt levende og frisk ud. Trods jeg er træt og uden makeup, så føler jeg mig så smuk. En følelse jeg har søgt i mange år, og gemt mig bag filtre af usikkerhed. Jeg healer så meget lige nu, ikke kun fysisk, men psykisk.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt giver update på graviditet: Baby er for lille

Den vellykkede operationen kredser også om budskabet, at brystimplantater ikke altid er den bedste løsning.

- Jeg håber, at ingen af mine følgere gør det samme som mig. Jeg tror seriøst ikke på, at implantater er sunde for os, og jeg ville ønske, at jeg havde vidst bedre, skriver hun.