Premiere på "Miss Saigon", Det Ny Teater, 09/02 2023 Julie Steincke
Premiere på "Miss Saigon", Det Ny Teater, 09/02 2023 Julie Steincke

Kendt skuespiller groft ydmyget: Slået af sin lærer

Oplevelserne i skoletiden var traumatiserende for skuespillerinden.

Julie Steincke er et godt sted i dag. Hun har bosat sig i Nordsjælland med sine to drenge, og så lever hun af at spille skuespil. Men at hun skulle ende som en succesfuld kendt skuespiller, står dog i skarp kontrast til hendes barndom.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm søger flere 'X Factor'-deltagere

Artiklen fortsætter under videoen.

Som 3-årig flyttede hun til England med sin familie, og da hun begyndte i skole, begyndte et voldsomt og traumatiserende kapitel i hendes liv.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gustav og Fetterlein i fælles tv-comeback

I et interview med Berlingske åbner den 46-årige skuespiller op og fortæller om sin skoletid i England, hvor hun blandt andet blev ydmyget på det groveste af en lærer.

- Jeg blev anbragt i et hjørne, så alle i mine kammerater kunne se på klassens fiasko. Når vi skulle undervises i svømning, skubbede min lærer mig i vandet. Jeg blev ydmyget, slået over hånden med en lineal og fik lussinger i ansigtet. Det foregik i en lang periode. Mine forældre kunne slet ikke forstå, hvorfor jeg trak mig så meget, og jeg blev en mere og mere stille pige, fortæller Julie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen efter sygdom: Dét fortryder hun

Selvom oplevelserne fra barndommen efterhånden ligger langt tilbage i fortiden, sidder de stadig i Julie Steincke. Da hendes 6-årige dreng havde første skoledag, frygtede hun, at historien ville gentage sig.

- Han har lige så meget energi i kroppen som mig, og jeg vidste, at også han ville få svært ved at sidde stille på en stol, fortæller hun til Berlingske.

LÆS OGSÅ: Her er Natascha Lineas gode råd til forældre

Sådan gik det heldigvis ikke.

Læs hele interviewet med Julie Steincke i Berlingske, hvor hun også fortæller om en MeToo-episode, som hun blev udsat for som 21-årig.