'Vild med dans'-stjerne afslører kønnet

Nicholas Kawamura bliver snart far til tre.

I januar delte 'Vild med dans'-stjerne og radiovært Nicholas Kawamura og hans hustru Trine Kjær den glædelige nyhed, at de skal være forældre for tredje gang. Og i anledningen af Kvindernes internationale kampdag i går kunne de afsløre kønnet på den lille ny med en billedserie:

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza sammen med kendt tv-vært

- 1. Kvindernes internationale kampdag 2018. 2. Roberta sommeren 2022. Oooog (ta-daaaa!) endnu en pige på vej i vores familie, skriver Nicholas i et opslag på sin Instagram. På det første billede holder han baby Roberta, begge iført lyserødt tøj, der matcher hans eget, det andet billede er af Roberta som femårig, og tredje billede er af Trine iført lyserødt, der viser sin gravide mave frem.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt sælger lejligheden

Trine, der er influencer og stylist, delte også den glædelige nyhed, og hun afslørede samtidig, hvor langt hun er henne.

- Vi kan ikke vente med at byde en ny lille kvinde velkommen i vores familie om under fire måneder, skriver Trine til en video af hende selv, der viser maven frem iført en rød kjole.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo

Parret fik deres første barn, datteren Roberta, i 2017, og hun blev nogle år senere storesøster til drengen Robin, der kom til verden i september 2020. Nicholas og Trine har været kærester siden 2013, blev forlovet i 2016 og blev gift i 2018.

I efteråret deltog Nicholas i 'Vild med dans', hvor han dansede med Karina Frimodt, men parret blev det første til at forlade programmet.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller groft ydmyget: Slået af sin lærer

Herunder kan du se Nicholas og Trines opslag: