Melvin Kakooza sammen med kendt tv-vært

Noget nyt er på vej for tv-værten, men det er stadig uvist, hvad der skal ske.

Lige som man troede, at Melvin Kakooza ville være rigeligt at finde på skærmen det kommende år, så dumper der lige lidt mere ned i hatten.

LÆS OGSÅ: Efter turbulent periode: Tobias Friberg tager stor beslutning

I december afslørede han, at der kommer en ny omgang af hans talkshow 'Melvin Kakoozas Talkshow', og i slutningen af februar afslørede han, at han og mor Carolyne er i gang med at optage endnu en sæson af tv-programmet 'Helt sort'.

Og nu løfter han ganske let sløret for endnu mere tv. Det sker på Melvins Instagram, hvor han har lagt en video op af et fotoshoot med fotografen Ulrik Jantzen og tv-vært Camilla Martin.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt sælger lejligheden

- Der sker spænende ting med gode folk, skriver Melvin i opslaget, hvor han også deler et par fællesbilleder af ham og Camilla Martin, der normalt er vært på TV 2 Sport, foran en skrigende orange baggrund.

- Hvert fald hyggeligt, også med det unge arrangement, der var på arbejde, skriver Camilla Martin i kommentarfeltet og tagger Melvin.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo

I opslaget skriver Melvin også et hashtag, der indikerer, at det snart bliver afsløret, hvad det præcis er, de erfarne tv-værter har i støbeskeen.

Selvom det ser ud til, at seerne får masser af Melvin det kommende år, så er det endnu ikke afsløret, hvornår nogen af programmer bliver vist på skærmen.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager afslører: Har fundet kærligheden

Du kan selv se Melvins opslag herunder: