TV 2-deltager afslører: Har fundet kærligheden

Efter optagelserne lykkedes det Jacob at få en sød kæreste.

Jacob Raarup Hvid Hansen, 28, fra Aabenraa tabte sig 16,5 kilo i TV 2-programmet 'Det fede fællesskab'. Siden har vægten været stabil, men på Jacobs bælte ses et tydeligt vægttab.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde giver status: Sådan går det med huset på Langeland

Artiklen fortsætter under video af vært Lene Beier.

- Jeg har lavet ni huller i bæltet i alt. Det er ikke et bælte, jeg bruger i dag, da det er blevet alt for stort, fortæller Jacob, der siden optagelserne har haft fokus på at opbygge muskler.

LÆS OGSÅ: Clement siger nej til alt tv, men drømmer om ‘Stormester’

Derudover er der sket en anden stor ting i Jacobs liv.

- Nu er jeg så heldig, at jeg har fundet kærligheden. Jeg har fundet en rigtig sød pige. Det er stadig meget nyt. Så vi er ved at lære hinanden at kende, fortæller buschaufføren og afslører, at det ikke var på datingsiden, kæresten Camilla bed på.

- Jeg fandt min kæreste i bussen en arbejdsdag. Jeg havde haft hende med i bussen nogle gange, og så begyndte vi stille og roligt at snakke sammen. En dag aftalte vi, at vi skulle gå en tur efter arbejde, og så tog det ene det andet. Til sidst blev vi kærester i slutningen af november.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overvinder sin største frygt

Både Jacob og Camilla bor i Aabenraa og kan ses dagligt.

- Jeg har en indre ro i kroppen nu og lever i nuet. Jeg kan se Camilla som en fremtidig partner, jeg kan stifte familie med, fortæller en glad Jacob.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne afslører vild tatovering

Jacob kører stadig bus og arbejder ved siden af som livredder. Derudover har han bestået optagelsesprøven som brandmand, som stadig er en stor del af ham. Så på sigt ønsker Jacob at skifte bussen ud med et mere aktivt job.

LÆS OGSÅ: Blachman frygter for helbredet: Får scannet hjertet