'Det fede fællesskab', 2023
'Det fede fællesskab', 2023

'Det fede fællesskab'-deltager klar til maveoperation

De tabte kilo er tilbage, og nu har Jacob besluttet, at en operation er vejen frem for ham.

Jacob Raarup Hvid Hansen medvirkede i TV 2-programmet 'Det fede fællesskab', hvor han sammen med en psykolog og coach lykkedes at tabe 16,5 kilo.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen i chok: Kom hjem til lejlighed i flammer

Artiklen fortsætter under videoen af parret fra 'Gift ved første blik'.

I dag et år efter optagelserne er situationen dog en anden.

- Efter et helt års forløb siden 'Det fede fællesskab' står jeg ansigt til ansigt med virkeligheden af at have genoptaget alle de tabte kilo. Allerede før TV 2-programmet lå min vægt på bekymrende 158 kg, hvilket motiverede mig til at starte en livsstilsændring dokumenteret på min Instagram. Denne rejse tiltrak opmærksomhed fra produktionsselskabet Blu, som inviterede mig til at deltage i 'Det fede fællesskab'. Nu, et år senere, er vægten igen steget, og mine tidligere vaner har sneget sig tilbage, fortæller Jacob til HER&NU.

Det har fået Jacob til at tage en stor beslutning.

- For at bryde denne cyklus har jeg taget den drastiske beslutning om en maveoperation, men det kræver, at jeg taber 8% af min kropsvægt. Det bliver en sej kamp, men jeg nærmer mig det med en fast beslutsomhed og et klart mål for øje.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Anmeldt til kommunen

Indgår i forskningsprojekt

Samtidig med en maveoperation har Jacob også sagt ja til at være en del af et forskningsprojekt.

- Man vil tilføre det manglende mandlige hormon før og under behandlingen for at bevare muskelmassen efter operationen, men vi er delt i to grupper - én med mandlige hormoner og én med saltvand, fortæller Jacob.

LÆS OGSÅ: Smugkig: Se det første glimt af ny sæson 'Badehotellet'

Jacob ved endnu ikke, hvornår han er klar til operation, da det afhænger af de 8%, han skal tabe sig, men han tror på, at operation er den rigtige vej for ham.

- Selvom maveoperationen indebærer både fordele og ulemper, mærker jeg en dyb tro på, at det er den rigtige beslutning for mig. Efter et års tid er jeg fortsat engageret i at skabe en sundere fremtid, og jeg ser frem til de udfordringer og sejre, der måtte komme på vejen, fortæller Jacob, der regner med at kunne blive opereret inden for tre til seks måneder.

Jacob fra 'Det fede fællesskab.
Jacob fra 'Det fede fællesskab.