Tv-flirt? Det skete der i virkeligheden mellem Christian og Natalie

Nu forklarer Natalie og Christian, hvad der i virkeligheden skete.

I tv-programmet 'Det fede fællesskab', der har sæsonafslutning i dag på TV 2, opstår der sød musik mellem deltagerne Natalie og Christian. Men det er ikke nemt som seer at lure, hvad det er for en musik.

LÆS OGSÅ: Blachman frygter for helbredet: Får scannet hjertet

Artiklen fortsætter under videoen af Lene Beier.

Til Realityportalen og HER&NU forklarer både Natalie og Christian, hvad der skete mellem dem i programmet, og hvorfor de endte med at sove sammen den sidste nat.

- Man ser det ikke på tv, men Trine og Stine blev ved med at lave sjov og ballade, og så ville vi trække den ud, men så faldt vi i søvn. Det var også meget hyggeligt, men der sker ikke mere end det, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde giver status: Sådan går det med huset på Langeland

Ifølge Natalie var det meget naturligt for de to at blive venner.

- Mig og Christian var super gode venner inde i huset. Pigerne gik meget hurtigt to og to. Ikke fordi de gerne ville have mig ud, men fordi de havde en masse fællesting. Jeg er robotingenør og lidt mere nørdet og drenget, om man vil. Og Christian havde også en nørdet interesse, så vi begyndte bare at snakke super godt sammen. Men der skete aldrig mere. Vi kyssede ikke eller noget, så det var bare hygge, fortæller Natalie.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' sammen på tv igen

Christian og Natalie var enige om, at der ikke skulle opstå mere.

- Det var meget hyggeligt, og Natalie var meget sød, men vi var bare venner, der var ikke mere i det. Vi snakker bare som venner og om alle de ting, der sker i øjeblikket, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gustav og Fetterlein i fælles tv-comeback