Før- og efterbilleder: TV 2-deltagere har tilsammen smidt næsten 100 kilo

De fem deltagere har tilsammen smidt mere end 90 kilo. Se de store forvandlinger her i artiklen.

Det nye tv-program 'Det fede fællesskab' på TV 2 med Lene Beier som vært er netop slut, men for deltagerne sluttede optagelserne i september, hvor de fem unge tilsammen havde smidt 91,1 kilo.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært afslører: Får stor værtstjans med Michéle Bellaiche

Artiklen fortsætter under video af vært Lene Beier.

HER&NU har talt med Christian, Jacob, Trine, Natalie og Stine om, hvordan det går i dag, og hvad de har fået ud af programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere tilbage på tv

Se alle deltagerne før- og efterbilleder i artiklen.

Christian - Minus 29 kilo

Christian Heinze, 26, tabte 29 kilo i programmet, og hans vægt har siden været stabil. Dog er han for kort tid siden begyndt at tabe sig yderligere. Det har været svært for Christian, at vægten har stået stille.

LÆS OGSÅ: Rørt over særlig pris: Min mand så med fra himlen

Men der er en anden ting, programmet har givet Christian mod til, og som har ændret hans liv markant.

- Jeg er blevet et meget mere socialt og aktivt menneske, og jeg er mere spontan, fortæller Christian, der ikke længere kører lastbil, men er startet i lærer som mekaniker. Derudover dyrker Christian thaiboksning mange dage i ugen.

- Hvis jeg ikke kommer ned og bokse, så er det næsten forfærdeligt. Jeg er simpelthen så glad for den træning og for at snakke med dem dernede. Nu er jeg så også begyndt i en styrkeforening i Albertslund, hvor alle kender hinanden, fortæller Christian, der er blevet et helt andet menneske, efter han har fået den sociale sejr.

LÆS OGSÅ: Keld og Hilda klar til plejehjem: Bare vi har hinanden

Jacob - Minus 16,2 kilo

Jacob Raarup Hvid Hansen, 28, fra Aabenraa tabte sig 16,2 kilo i TV 2-programmet. Siden har vægten været stabil, men vigtigst af alt har Jacob fundet kærligheden.

- Jeg har fundet en rigtig sød pige. Det er stadig meget nyt. Så vi er ved at lære hinanden at kende, fortæller Jacob og afslører, at det ikke var på datingsiden, kæresten Camilla bed på.

- Jeg fandt min kæreste i bussen en arbejdsdag. Jeg havde haft hende med i bussen nogle gange, og så begyndte vi stille og roligt at snakke sammen. En dag aftalte vi, at vi skulle gå en tur efter arbejde, og så tog det ene det andet. Til sidst blev vi kærester i slutningen af november, fortæller Jacob glad.

LÆS OGSÅ: Lene Beier klar til 'Sommerdrømme': Det bliver godt

Stine - Minus 11,1 kilo

Stine Hede, 28, har siden optagelserne, hvor hendes vægttab lå på 11,1 kilo, tabt sig yderligere to kilo, men det er ikke det, hun har haft fokus på.

- Det har været godt for mig at holde fokus på mit mindset, og at det hele ikke har skulle handle om vægten, fortæller Stine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Kendt realityprogram vender tilbage

I programmets sidste afsnit afslører Stine, at hun er begyndt at date, og i dag har daten udviklet sig til et forhold.

- Vi fandt hinanden på Tinder og har været sammen siden oktober, fortæller Stine og afslører en anden stor nyhed.

- Vi flytter sammen lige om lidt, og det glæder jeg mig sindssygt meget til, fortæller Stine, der flytter fra Odense til Kolding.

LÆS OGSÅ: Thomas Buttenschøn alene igen: Skriver sange om bruddet med Mille Gori

Trine - Minus 17,5 kilo

For Trine Sofie Høegh, 26, fra Herning var det ikke en dans på roser at slutte fællesskabet og pludselig stå på egne ben. Trine endte faktisk med at tage på, da optagelserne sluttede.

- Det har været hårdt at komme hjem, og det er overraskende, hvor hurtigt man kan falde tilbage i nogle af de samme vaner. Da vi kom hjem, gik vi en vinterperiode i møde, så jeg må sgu indrømme, jeg havde det lidt hårdt, da jeg kom hjem, fortæller Trine ærligt og tilføjer:

- Jeg gik fra at have det her fællesskab, der var så tæt og sammentømret, til pludselig kun at være mig igen, og det var enormt hårdt.

LÆS OGSÅ: Flemming Jensens barnebarn Stine blev til Oliver

Derudover er Trine stoppet med noget medicin, men er startet på noget andet, der har været med til at øge hendes vægt.

- Jeg tog faktisk otte kilo på, afslører Trine.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu gør Gustav endelig comeback

Selvom Trine tog lidt på igen, mener hun ikke, det har været spild at være med i programmet.

- Jeg har lært at være vægtstabil, og hvor meget vores biologi gør for at lægge kiloene tilbage på kroppen, samt hvor meget vores gener spiller ind. Jeg har lært at holde hovedet koldt - også når det går den dårlige vej. Jeg har de rigtige redskaber, fortæller Trine, der drømmer om at smide iltmasken væk en dag.

LÆS OGSÅ: Natasha Linea giver Bent mere tid med Lia

Natalie - Minus 17,3 kilo

Natalie Mark, 26, fra Aalborg tabte 17,3 kilo i programmet og har siden optagelserne i september været vægtstabil. Det til trods for, at der er sket en stor udvikling i Natalies liv.

- Jeg har fået job inden for robotbranchen. Jeg arbejder som programmør i en softwareafdeling her i Aalborg, fortæller Natalie, der programmerer robotter.

LÆS OGSÅ: Gnags-stjerne er død

I programmet ser man Natalie afslutte sin uddannelse, og hun er glad for nu at kunne bruge sin viden inden for robotter i praksis.

Natalie er tilfreds med sin nye vægt, så længe den ikke går op igen, men det vil ikke gøre noget for hende at tabe sig lidt mere, og hun har da også et mål.

- Næste mål er at komme under 100 kilo, fortæller Natalie, der mangler fem kilo, før det sker.

- Jeg tror på, det nok skal gå, slutter Natalie.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Mere tv