SE VIDEOEN: Melvin Kakooza overrasket af verdensstjerne

Michael B. Jordan fik givet Melvin nogle motiverende ord med på vejen.

I går fejrede Melvin Kakooza sin 32. fødselsdag, og denne må siges at stikke ud fra de forrige.

Tv-kendissen fik nemlig en helt særlig overraskelse fra en helt særlig person - som er en vaskeægte verdensstjerne.

LÆS OGSÅ: Camilla Dalsgaard opløst i tårer: Har taget svær beslutning

Det skriver han i et opslag på sin Instagram.

- Okaay og den helt store oplevelse er, at jeg fik en personlig hilsen fra Michael B. Jordan. Alt i alt en virkelig god dag, skriver Melvin.

Michael B. Jordan er en amerikansk skuespiller, og udover at ønske Melvin tillykke i videoen, som Melvin har lagt ind i opslaget, giver han også sine bedste råd til at være succesfuld.

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer: Jeanette og Michael deler stor nyhed

- Jeg vil bare gerne sende noget kærlighed og inspiration. Omkring ens fødselsdag tænker man altid på, hvad man er gået igennem det seneste år, men man planlægger også, hvad der kommer. Der vil altid være forhindringer på vejen, og det er de ting, der udfordrer os, der gør os stærkere. Om det er ens egen karriere eller personlige ambitioner, så skal man aldrig acceptere et "nej", lyder det fra Michael B. Jordan i videoen, som Melvin har lagt ind i opslaget, og fortsætter:

- Mange siger klichéen, at hvad der er ment til dig, er ment til dig, men nej, du skal fokusere på, hvad du virkelig vil. Du skal fokusere på det, du gerne vil opnå, om det er en filmrolle eller en jobmulighed. Alt, hvad du gerne vil i dit liv, skal du give din opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Moster Niller deler svær diagnose: Jeg er ikke dum

Stikpille til Kongehuset

Komikeren bruger da også lige den særlige dag til at komme med en lille stikpille til Kongehuset.

På søndag fejres prins Christians 18-års fødselsdag nemlig i Riddersalen på Christiansborg, hvor 200 18-årige fra landets 98 kommuner er inviteret til at fejre ham - selvom de ikke kender fødselaren personligt.

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Utroskab ødelagde forholdet

- Jeg har gjort klar til weekenden, hvor jeg har inviteret to i 30-års alderen fra udvalgte kommuner i de forskellige regioner til en kæmpe fødselsdagsfest, skriver Melvin.

Til opslaget har blandt andre Sarah Bro, Anders Hemmingsen, Emili Sindlev, Mads Steffensen, Ida Corr og Felix Smith kommenteret og ønsket ham tillykke.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex vender tilbage til 'Vild med dans'

Du kan selv læse opslaget og se videoen herunder: