Claudia Rex vender tilbage til 'Vild med dans'

Den tidligere danser i programmet er vendt retur.

Det er to år siden, at Claudia Rex sidst indtog det famøse dansegulv i 'Vild med dans', og nu er hun tilbage. Denne gang tager hun dog plads i dommerstolen som aftenens gæstedommer.

LÆS OGSÅ: I tvivl om 'Vild med dans'-deltagelse: Nu forlader hun Danmark

- Jeg glæder mig, det er altid dejligt at vende tilbage til ’Vild med dans’. Jeg er blevet voksen i programmet, og det har været en del af mit liv i mange år, så det er lidt ligesom at vende hjem igen, siger Claudia til TV 2.

Den professionelle danser satte første gang danseskoene på gulvet som 22-årig i 2009, hvor hun dansede med 'X Factor'-stjernen Basim. Siden da har hun været med i otte sæsoner og er hun blevet svinget om af blandt andre Patrik Wozniacki, Mads Laudrup og Johannes Nymark, og i 2012 blev det til danserens eneste førsteplads i programmet med tv-vært Joakim Ingversen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser: Stop det

Artiklen fortsætter under billedet...

Claudia Rex og Joakim Ingversen i syvende afsnit af 'Vild med dans' 2012 (Foto: Uffe Kongsted)
Claudia Rex og Joakim Ingversen i syvende afsnit af 'Vild med dans' 2012 (Foto: Uffe Kongsted)

Senest dansede hun i 2021 med sangeren Freja Kirk, men hun valgte efterfølgende at trække sig fra danseprogrammet, fordi hendes krop var slidt efter at have danset siden hun var tre år gammel.

LÆS OGSÅ: Mads Langer efter pause: Derfor trak han stikket

Den 36-årige professionelle danser er den første gæstedommer i årets 'Vild med dans', som faktisk har professionel erfaring på dansegulvet og kan sætte sig i danseparrenes sko.

Følg med live her på Realityportalen/HER&NU fra klokken 20, hvor nydanserne betræder gulvet for fjerde gang.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolph afslører: Det har 'Vild med dans' ændret for mig