Geggo og Cengiz raser: Stop det

Geggo og Cengiz sætter endelig ord på graviditetsrygterne.

Noget tyder på, at Stephanie Karma Salvarli og Cengiz Mads Salvarli er trætte af at blive spurgt om, hvornår de skal have et tredje barn. Det siger parret i hvert fald i den seneste episode af ægteparrets podcast 'Geggo og Cengiz - Helt ærligt'.

LÆS OGSÅ: Ulrikke Toft Simonsen har født: Hylder Hugo Helmig

- Der har været 100 spørgsmål om, hvornår vi skal have barn nummer tre. Og der vil jeg bare lige sige: "Stop med det", ikke kun med os. Folk når jo kun lige at få et barn, og så siger man: "Hvornår kommer nummer to?", siger en frustreret Cengiz, hvortil Geggo bekræfter ham i, at der kan være mange gode grunde til, at et par ikke snakker graviditet:

LÆS OGSÅ: Moster Niller deler svær diagnose: Jeg er ikke dum

- Der er flere aspekter også, fordi tænk, hvis vi strugglede. Det gør vi ikke, men tænk hvis vi strugglede med at få nummer tre for eksempel. Tænk, hvis det var en stor ting. Det er ligesom at spørge folk: "Er du gravid?". Det skal man bare lade være med. Det er faktisk aldrig rigtigt passende at spørge om.

I netop Geggo og Cengiz' tilfælde er der det ekstra benspænd, at de er offentlige personer, som gør karrierer i at dele ud af deres privatliv. Derfor kan grænsen for, hvad parret snakker om, og hvad der er privat, være svær at finde.

Parret kan dog ikke dy sig for at efterlade lytterne på kanten af sæderne, da Geggo atter sår tvivl om, hvorvidt der skulle komme en tredje lille Salvarli i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Josephine overrasker: Springer ud som skuespiller

- Vi har sagt rigtig mange gange, at det skulle vi ikke, siger Gengiz.

- Det har du, det har jeg ikke, fastslår Geggo trodsigt.

Du kan høre hele episoden her, hvor parret svarer på alle de spørgsmål, deres lyttere går og rumsterer med.

LÆS OGSÅ: Datede i smug: Middag på McDonald's