Geggo og Cengiz afslører: Sover ikke sammen

Geggo har også smidt vielsesringen for nylig.

Geggo og Cengiz har efterhånden for vane at dele ud af alle sider af deres ægteskab, og i det nyeste afsnit af podcasten 'Helt ærligt' gør de det igen.

LÆS OGSÅ: Christopher Læssø er blevet far igen

Det er heller ikke første gang, de lukker lytterne helt ind i soveværelset, for sidste uge afslørede de nogle ganske intime detaljer, men denne gang handler det om, hvordan én af dem ikke bliver lukket derind.

- Vi skal lige vende, at vi sover hver for sig for tiden. Vi er i krise, skat, indleder Cengiz snakken, og Geggo tilføjer:

- Jeg har heller ikke vielsesring på. Så har jeg sagt det.

Men de to ting, der for nogen kunne pege i retning af, at parret er ved at drive væk fra hinanden, skyldes faktisk ganske praktiske årsager.

- Det er fordi, jeg har taget otte kilo på. Jeg er ikke gravid, forklarer Geggo om vielsesringen, mens Cengiz forklarer problemet i soveværelset:

- Jeg snorker åbenbart meget lige pludselig efter ti år.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen åbner op om sit ægteskab: Åbent forhold

I den forbindelse afspiller Geggo en lyd, hvor Cengiz snorker ganske højlydt, og den intense støj er ikke noget, Geggo kan ignorere det.

Det kan Cengiz godt forstå.

- Jeg vil gerne have gode råd, så jeg kan få Stephanie til at ville sove sammen med mig igen, lyder det fra Cengiz, der allerede har overvejet bideskinne til munden, mundtape og næseplaster.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph i retten: Som en afhøring

Gider ikke putte

Parret er dog ganske uenige om, hvorvidt det rent faktisk er et problem, at de ikke kan tilbringe nattetimerne i hinandens selskab.

- Jeg vil selvfølgelig helst sove ved siden af dig, men jeg kan godt leve uden at gøre det. Det er fordi, du bare gerne vil sove i sengen, lyder anklagen fra Geggo, mens Cengiz som sædvanlig er uenig:

- Jeg vil gerne sove sammen med min kone. Det er love.

Det er da heller ikke fordi, de pludselig må undvære kontakt til hinanden i nattens mulm og mørke.

- Vi putter jo ikke. Vi er ikke sådan nogen, der ligger i ske. Du prøver heller ikke, forklarer Geggo, mens Cengiz forklarer, at han elsker det, så det er fordi, hun ikke gider.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-par fik opsang af produktionen

Kendisparrets problemer mellem lagnerne har da også givet folk grund til at bekymre sig.

- Der var en, der skrev til mig, "Geggo, pas på det ikke går ind og påvirker jeres forhold. Det vil jeg ikke have skal ske for jer". Men der er rigtig mange, der ikke sover sammen. Man behøver det ikke, lyder det fra Geggo, mens Cengiz fortsat vil gøre alt for at komme af med sin snorken.

Geggo og Cengiz' podcast 'Helt ærligt' kan høres på Podimo.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Stefan 'Stor mand' i vildt vægttab