Geggo færdig med botox: Afslører nyt skønhedstrick

I 2022 droppede Geggo botox, men nu har hun fundet en ny måde at mindske rynker og folder i ansigtet.

32-årige Stephanie Karma Salvarli har aldrig lagt skjul på, at hun har fået forskønnende behandlinger og botox i ansigtet.

Dog gik brugen af botox over gevind for to år siden, da 'Familien fra Bryggen'-stjernen fik en sprøjte eller to for meget. Hun mistede sin mimik og sagde dengang, at hun var færdig med det muskel-bedøvende middel.

Den udmelding betød dog ikke, at den 32-årige 'Stjerneboksning'-arrangør var klar til rynker, og i det nyeste afsnit af podcasten 'Helt ærligt' afslører Geggo, at hun nu har fundet en ny måde at holde aldringen for døren.

- Jeg er begyndt at sove med plastre i hele panden, fordi jeg ikke vil have botox. Jeg tager dem på, sover med dem, fordi så kan man få lidt færre rynker, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Nu bekræfter Elvira: Kærester med Mortada

Plastrene, som Geggo taler om, er de såkalte Frownies Rynkeplaste, som man påsætter på en "udglattet" rynke.

- Det er et ældgammelt trick, men jeg ved ikke, om det virker, fortæller hun i podcasten.

LÆS OGSÅ: Ny stuepige afslører tv-snyd i 'Badehotellet'

Frownies Rynkeplaste har været en stor trend på TikTok, hvor flere påstår, at plastrene har en effekt. Ifølge eksperter, som har talt med det online damemagasin Glamour, har plastrene dog kun en midlertidig effekt, og så snart de er fjernet, vil eventuelle rynker hurtigt dukke op igen.