Fie Laursen åbner op om sit ægteskab: Åbent forhold

Ifølge Fie Laursen er der intet jalousi i forholdet, og parret giver hinanden plads til at opleve kærlighed i andre relationer.

Influencer og tv-personlighed Fie Laursen har ofte inviteret sine følgere helt tæt på, når det kommer til sine tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget ligner datteren Cecilie Haugaard

Siden Fie Laursen flyttede til Spanien, er der dog kommet andre boller på suppen, og det er sparsomt, hvor meget hun har fortalt om sin ægtemand Alejandro Ardila og deres relation.

I podcasten '112 for knuste hjerter' åbner hun dog op for, at parret ikke har et monogamt forhold.

- Jeg er sådan en, der hele tiden bliver forelsket. For mig er kærlighed meget bredt. Jeg er for eksempel gift nu, og vi er i et åbent ægteskab. Så vi har altid talt om, at "hun er meget flot, eller han er meget flot". Vi snakker om, at vi begge to er meget åbne for kærlighed, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph i retten: Som en afhøring

Parret har ikke klare retningslinjer eller regler i forholdet, men der er ifølge Fie ingen jalousi i relationen.

- Det har vi aldrig snakket om. Jeg føler, at vi begge to er meget "free spirit" - og kærlighed er kærlighed. Jeg elsker min mand så meget, så hvis der er en anden kvinde, der giver ham følelsen af kærlighed og sommerfugle i maven, så vil jeg gerne have, at han skal føle det og have den energi, fortæller hun og tilføjer:

- Min mand og jeg er gift, og vi har lovet hinanden, at vi skal blive gamle og grå sammen og have et dejligt liv, men vi vil heller ikke stoppe hinanden fra at føle kærlighed.

Gift på rådhuset

Det var tilbage i august, at Fie Laursen begyndte at omtale sig selv som en "gift kvinde".

Brylluppet er dog ikke et emne, hun har berørt særlig meget, men i podcasten deler hun, at parret blev viet på et rådhus i Spanien.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-Annes kamp for opmærksomhed: Dét fortryder jeg

- Jeg har altid tænkt, at jeg skulle have et kæmpe bryllup, men da vi så skulle giftes, så var det mærkeligt for mine forældre, at det var en helt anden ting, der skulle ske, siger hun og tilføjer:

- Min mand bryder sig ikke om store sammenkomster, og det smittede af på mig. Så jeg er blevet gift i et blazersæt bare oppe på rådhuset i Spanien.