Lasse Rimmer i milliongæld: Dét sagde han til Line Hoffmeyer

Det er ham, der er golddiggeren i forholdet.

- Det er historien om en dansk tv-vært, som er havnet i gældsknibe, som han kommer til at knokle for at komme ud af.

LÆS OGSÅ: Christopher Læssø er blevet far igen

Sådan beskriver Lasse Rimmer selv historien om den milliongæld, som Ekstra Bladet forleden kunne afsløre, at komikeren er endt i, efter han i 12 år ikke har betalt den skat, som han skulle.

I podcasten 'Elefanten i rummet' med Andreas Bo sætter Lasse Rimmer nu ord på, hvordan han nåede dertil, hvor gælden til det offentlige er oppe på næsten fire millioner.

Og selvom det umiddelbart lyder som en dårlig nyhed, der skal overbringes, så er det ikke helt tilfældet i komikerens forhold.

- Det er en god nyhed for min kæreste. Vi har jo ikke fællesøkonomi. Hun har intet med det her at gøre, forklarer Lasse.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget ligner datteren Cecilie Haugaard

Han danner par med influencer Line Hoffmeyer, og de har sammen en ganske kompliceret kærlighedshistorie. De blev gift i 2019, skilt efter et par år, fandt sammen som kærester i 2022, gik hver til sit igen efter et par måneder, og i 2023 fandt de sammen igen og er det stadig.

- Da jeg begyndte at blive bevidst om, hvor stort problemets omfang var for et par år siden, var vi fra hinanden. Da vi så fandt sammen igen, sagde jeg, "Du skal lige høre, hvordan tingene går. Det går ikke skide godt det her", fortæller stormesteren og fortsætter:

- Det er heldigt, jeg er sammen med en kvinde, der har styr på sin butik. Hun ved godt, hvad hun laver. Det har intet med min butik at gøre. Det strækker tilbage til, længe før jeg mødte hende.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph i retten: Som en afhøring

Det er altså Line, der har de økonomiske bukser på i forholdet, og det er da også positivt for Lasse at få slået fast, at hun ser mere i ham end de penge, det viste sig, han ikke havde.

- Lige da vi mødte hinanden, var der folk, der kiggede på en kvinde i 20'erne og en mand i 40'erne og tænkte, "Hvad laver en så pæn ung kvinde sammen med ham? Hun er sammen med ham for pengenes skyld", fortæller han og fortsætter:

- Det er så dejligt, synes jeg, at få slået fast, at der er en golddigger i vores forhold, men det er ikke hende. Det er mig. Hvis jeg på nogen tænkelig måde får brug for at tage på ferie i de næste fire år, så bliver det på andres nåde. Så bliver det hende, der skal betale for ferien, for det kan jeg ikke forsvare.

Skal undvære 'Luksusfælden'

Lasse er godt i gang med at afbetale på gælden, der til dels også består af strafrenter, og han lægger da ikke skjul på, at pengepinen er hans egen skyld.

- Det er ikke et forsøg på at snyde i skat. Der er intet forsæt i det her. Det er mig, der er en klovn, forklarer Lasse.

LÆS OGSÅ: De kendte reagerer på Børsen i flammer

Han fortæller videre, at han stadig ikke helt forstår, hvad der er op og ned, for ellers var han ikke endt, hvor han var. Men han er godt klar over omfanget af sine fejltrin, der vil være en akilleshæl et godt stykke vej ude i fremtiden.

- Det skal jeg nok overleve. Men der er nogle ofre. Det er tydeligt, at jeg har levet over evne i ti år, og hvis jeg kan indfri min gæld til fællesskabet på tre, måske fire år, så er jeg heldig stillet, forklarer han og tilføjer:

- Jeg kommer ikke til at have råd til streaming, så nu ved jeg ikke, hvor jeg skal se 'Luksusfælden'. Jeg elsker at se det, og nu er der jo så en grund til det.

LÆS OGSÅ: Geggo færdig med botox: Afslører nyt skønhedstrick