Geggo træt af Instagram: Står ved en skillevej

Stephanie "Geggo" Salvarli overvejer at holde en pause fra det sociale medie.

Man kan roligt sige, at Stephanie "Geggo" Salvarli er en populær kvinde på Instagram, hvor hun har mere end 600.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild på besøg hos paven: Mødte op i særligt tøj

Selv er hun dog gået hen og blevet en anelse træt af det sociale medie.

Det fortæller hun i podcasten 'Geggo og Cengiz - Helt ærligt'.

- For tiden er jeg lidt ved en skillevej med Instagram. Jeg ved ikke rigtig, hvor jeg står henne med Instagram mere. Det lyder som et kæmpe problem, men det er det ikke, siger hun.

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Benjamin i voldsom ulykke: Frygtede for sit liv

Da snakken falder på såkaldte "snakke-videoer", hvor folk deler ud af sit privatliv på Instagram, så er 'Bryggen'-stjernen også klar i spyttet.

- Det er ikke så meget i forhold til, hvad andre tænker om mig. Det er jeg ligeglad med. Det er faktisk fordi, at jeg ikke rigtig gider. Jeg gider fandme ikke, siger Geggo om at lave Instagram-stories.

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket: Felix Smith er flyttet sammen med 20 år yngre kæreste

På et tidspunkt overvejede Stephanie, om hun udelukkende skulle bruge sin Instagram til kommercielle formål, men det kom hun hurtigt fra igen.

- Men samtidig - det kan du ikke, og jeg har aldrig kun kørt det rent kommercielt. Og det kommer jeg heller ikke til. Jeg er i gang med at finde en god balance, hvor jeg også kan have mig selv med i det, lyder det.

"Insta-træt"

Tv-personligheden kan dog også se flere kvaliteter ved det sociale medie, selvom hun med egne ord er "Insta-træt".

- Jeg ryger ikke væk fra Instagram, jeg elsker Instagram. Jeg kan godt lide miljøet, jeg har derinde. Jeg skal bare finde ud af, hvordan jeg navigerer i det. Nogle gange kan jeg også synes, at Instagram er belastende, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Martin afslører: Dater realitystjerne

- Det, jeg prøver at sige, er, at jeg er Insta-træt. Så hvis jeg holder en lille pause, er det derfor. Jeg slår lidt fra, og hvis jeg er stille, så skal jeg nok komme tilbage igen, afslutter hun.