'Paradise Hotel' sæson 8 er tilbage: Her er deltagerne i dag

Der er sket en del, siden sæson 8 af 'Paradise Hotel' rullede over skærmen i 2012.

Efter stor efterspørgsel fra vaskeægte 'Paradise Hotel'-fans, er den ottende sæson af hitprogrammet atter blevet tilgængeligt på streamingtjenesten Viaplay.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-tvillinger afslører vildt tv-tilbud

Sæson 8, der har ry for at være en af de bedste af slagsen, er spækfyldt med masser af store personligheder. Den allerførste uge på hotellet startede da også ud med besøg fra 'Familien fra Bryggen'-stjernerne Linse Kessler og datteren Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli.

Men faktisk er en god håndfuld af deltagerne stadig særdeles velkendte ansigter i realityland - og herunder kan du få indblik i, hvad der er sket siden deres skærmdebut i 2012.

Jeanette og Julian

Jeanette og Julian (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Jeanette og Julian (Foto: TV3/Lemche & Serup)

På trods af, at 'Paradise Hotel' - særligt i 2012 - er kendt for at være knaldeprogrammet over dem alle, er det ganske ofte, at deltagerne da også finder kærligheden under de varme himmelstrøg i Mexico.

Det var ingen undtagelse i sæson 8, hvor Jeanette Dzienis og Julian Damhus fik øjnene op for hinanden. Allerede på hotellet blev de kærester, og de blev sågar også "gift" for rullende kameraer.

LÆS OGSÅ: Se det første klip: Jakob Kjeldbjerg indtager ‘Paradise Hotel’

Men kærligheden mellem de to holdt ikke kun på skærmen, og foruden en mindre pause fra hinanden, har parret været sammen lige siden. Faktisk har de skabt deres egen lille familie.

Jeanette og Julian har sammen døtrene Athena Silke fra marts 2016 og Philina Elvira, der kom til verden i juni 2021.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Sofie afslører diagnose: Frygtede at dø

Tina Maria

Foto: TV3
Foto: TV3

Tina Maria Hansen tog hotellet med storm, da hun tjekkede ind på hotellet. Ikke alene vandt hun den eftertragtede titel som 'Miss Paradise' - hun kunne også kalde sig vinder af hele baduljen, da hende og førnævnte Julian Damhus tog sejren og delte pengepræmien.

Trods sine bedrifter på hotellet, er det måske ikke 'Paradise Hotel', flest den dag i dag forbinder Tina Maria med.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel': De tjekker også ind

Efter sin deltagelse slog hun nemlig igennem som blogger, og blev altså senere hen influencer. I dag har hun intet mindre end 203.000 følgere på sin Instagram-profil, hvor æstetikken er i højsædet.

Tina Maria har to døtre sammen med ekskæresten Patrick Engbo, som hun i 2021 brød med efter knap 10 års forhold.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Nyt tv-program med kæresten

Kanika

Foto: TV3
Foto: TV3

Kanika Thuakchaiyaphum Koch gjorde sig allerede fra programmets start bemærket på hotellet, blandt andet grundet sin vilde festtrang og det velkendte kys med realitydronningen Amalie Szigethy.

Siden har hun dog holdt sig ude af rampelyset - men det festglade væsen bestod.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-stjerne jubler: Far for anden gang

I årene efter 'Paradise Hotel' blev Mexico nemlig ud med Thailand, hvor Kanika drev en natklub på øen Phi Phi med navnet Stockholm Syndrom.

Denne drev hun sammen med vennen Sebastian og hende udkårne, Henrik Svensson, som hun blev forlovet med i 2014.

Parret bor i dag i Sverige og har sammen to sønner.

LÆS OGSÅ: Første aften i 'Ex on the beach': Deltagere deler hedt øjeblik

Türker

Han er næsten ikke til at kende, men sådan så Türker ud, da han deltog i 'Paradise Hotel' i 2012 for første gang (Foto: TV3)
Han er næsten ikke til at kende, men sådan så Türker ud, da han deltog i 'Paradise Hotel' i 2012 for første gang (Foto: TV3)

'Paradise Hotel'-eventyret blev en kort fornøjelse for den unge Türker Alici, der allerede efter otte afsnit måtte vende snuden mod Danmark igen.

De må dog siges, at han alligevel har formået at få skærmtid senere hen. Allerførst i den efterfølgende 'Paradise Hotel', som var en reunion-udgave med deltagere fra forskellige tidligere sæsoner.

LÆS OGSÅ: Utilfreds 'Ex on the beach'-deltager: Fik ikke nok løn

Türker tonede i 2018 atter frem på skærmen i 'Robinson Ekspeditionen', hvor han røg ud lige inden den store finale.

To år senere tjekkede han endnu en gang ind på 'Paradise Hotel' i sæson 16, hvor han altså blev sendt hjem af produktionen grundet voldelig adfærd.

Siden har Türker lagt realitylivet på hylden for at dedikere sig til sit virke som onlinecoach, hvor han hjælper sine klienter hen mod en sundere, mere aktiv livsstil.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne afslører graviditet

Türker har siden juni 2019 - foruden en kort pause fra hinanden - dannet par med Sarah Tiedt, som ligeledes er kendt fra 'Paradise Hotel' - blot sæson 15.

De blev i april 2023 forældre til datteren Kadera.

Pernille Nygaard

Som vi kender Pernille Nygaard bedst. Med langt, lyst hår. (Foto: TV3)
Som vi kender Pernille Nygaard bedst. Med langt, lyst hår. (Foto: TV3)

Pernille Nygaards entré på 'Paradise Hotel' er formentlig blandt de mest ikoniske af dem alle.

Hun kom nemlig ind på hesteryg - og, nå ja, uden en trevl på kroppen. I stedet var hun, til stor begejstring for fyrene, blot dækket af bodypaint.

Nordjydens tv-eventyr stoppede da heller ikke ved sæson 8 - hun medvirkede nemlig også i den efterfølgende reunion-sæson. Og siden er det blevet til en hel del reality-tv på cv'et.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo deler nye detaljer om graviditeten: Ekstra hårdt

Årene efter skærmdebuten medvirkede Pernille i 'Divaer i junglen', '6 på date', DR-programmet 'Selvoptaget' og 'Mig og min mor'.

Efter en håndfuld års pause fra skærmen, overraskede Pernille Nygaard i 2019, da hun tonede frem i 'Ex on the beach'. Senest har hun medvirket i sæson 2 af 'Good luck guys'.

I 2022 blev hun uddannet jurist fra Aalborg Universitet, og her kunne hun altså én gang for alle slå prædikatet 'Dumme-Pernille' af sig.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-stjerne under kniven: Jeg er så ked af det

Pernille er mor til datteren Emily fra 2009, som hun ikke har set de seneste tre år. Den sorg åbnede hun for nylig op for til Realityportalen.

I dag har den gæve nordjyde slået sig ned i Skive, hvor hun og kæresten Mikkel har købt hus.