Mikkel og Emil Trier til premiere på Mad Max filmen 'Furiosa'
Mikkel og Emil Trier til premiere på Mad Max filmen 'Furiosa'

'Forræder'-tvillinger afslører vildt tv-tilbud

'Forræder' er ikke det første tv-program, de kendte YouTube-tvillinger er blevet tilbudt.

De fleste af de yngre tv-seere hepper nok på Mikkel og Emil Trier, når de fredag aften uge efter uge gætter løs på, hvem der mon er 'Forræder' på TV 2. Tvillingerne er nemlig kendt fra YouTube, hvor de har levet af deres videoer siden 2018.

LÆS OGSÅ: Heino er iskold i 'Jaget vildt'

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor nadine fra 'Først til verdens ende' fortæller om singlelivet.

Men selvom de er skærmvante, indrømmer de, at de er kommet på udebane i programmet.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Sofie afslører diagnose: Frygtede at dø

- Det har været sjovt, og spændende og anderledes i forhold til, hvad vi er vant til. Til daglig laver vi bare YouTube, så både det at være med i den form for tv og det format også, hvor man som menneske bliver udfordret på alle punkter, det er meget fedt at prøve, lyder det fra Mikkel, og Emil tilføjer:

- Heldigvis kun gode reaktioner. Men det er også fedt det med, at det vi laver til daglig, der har vi en meget ung målgruppe, og her er det noget, hele familien Danmark ser. Det der med, at børn også kan samles med familien her.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz på ferie med datteren: Endte på hospitalet

Sagde nej til 'Paradise Hotel'

Tvillingerne afslører, at det langt fra er første gang, de er blevet tilbudt at deltage i et tv-program. Men da de blev tilbudt 'Forræder' var de ikke i tvivl.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree i store smerter: Hentet i ambulance

- Det var lidt sådan en prøve for at se, om tv var noget for os, og vi kom ellevilde derfra. Så det vil vi gerne. Vi er måske blevet spurgt før, om vi ville lave tv og så sprunget over. Det er fordi, vi gerne vil gå en bestemt vej med tv. Vi er blevet spurgt i reality-verdenen og så videre, fortæller de og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kong Frederik om sønnen: Forbilledligt

- Vi er blevet spurgt om 'Paradise', men det er ikke noget, vi vil deltage i - vi vil gerne deltage i noget, som hele familien Danmark kan sætte sig sammen og se en fredag aften. Men vi kan sige, at vi kommer i hvert fald med i noget mere, men vi kan ikke sige, hvad det er endnu.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel': De tjekker også ind

De vil heller ikke sige noget om, hvornår de vender tilbage til skærmen, men den kryptiske udmelding fik straks journalisterne til at spekulere i 'Vild med dans', men tvillingerne var ikke til at hugge eller stikke i.