Mikkel og Emil Trier til premiere på Mad Max filmen 'Furiosa'
Mikkel og Emil Trier til premiere på Mad Max filmen 'Furiosa'

Trier-tvillingerne klar til mere tv: Drømmer om 'Vild med dans'

Tvillingebrødrene er klar til at kridte danseskoene.

For Mikkel og Emil Trier var 'Forræder' det første møde med en tv-produktion.

Normalt er tvillingebrødrene vant til selv at have råde- og redigeringsret over, hvad de udgiver på deres fælles YouTube-kanal TrierGaming, hvor de til deres 175.000 abonnenter lægger videoer op af, at de spiller Minecraft.

LÆS OGSÅ: Heino afslører hemmeligt møde med Tine Gøtzsche

Artiklen fortsætter under videoen.

Tv-debuten har dog bestemt ikke skræmt brødrene - tværtimod.

- Jeg vil rigtig gerne lave mere tv i fremtiden. 'Forræder' var lidt en prøve på, om tv kunne være noget for mig - og det må jeg bare sige, det er. Jeg synes, det har været mega sjovt, udfordrende og spændende, fortæller Mikkel til HER&NU/Realityportalen, og brormand stemmer i.

Begge er de da også allerede blevet tilbudt at medvirke i 'Paradise Hotel' - men det er ikke helt den slags tv, Trier-tvillingerne kan se sig selv i.

For dem er det nemlig vigtigt at ramme deres målgruppe: børnene.

- Generelt bare programmer, hvor det er målrettet til hele familien. Noget, der samler hele familien. Det kunne jo være sådan noget som 'Vild med dans' eller 'Stormester', lyder det fra Mikkel, mens Emil da også godt kunne se sig selv kridte danseskoene i bedste sendetid:

- Nu har jeg set 'Vild med dans' i rigtig, rigtig mange år, og jeg synes, det ser meget spændende ud. Meget sjovt og hyggeligt, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Bjarne Henriksen indrømmer: Stjal fra 'Forræder'-produktionen

Hvorvidt tvillingerne kunne finde på at dele sig op og lave tv hver for sig, er Mikkel dog ikke helt sikker på:

- Jeg kunne godt finde på at lave noget alene, men som udgangspunkt synes vi, det er meget sjovt at lave sammen og have en fælles oplevelse med det. Så måske, men som udgangspunkt sammen.

LÆS OGSÅ: Trier-tvillingernes forældre spillede særlig rolle i 'Forræder'