Melissa Bentzen og tvillingerne Emil og Mikkel Trier.
Melissa Bentzen og tvillingerne Emil og Mikkel Trier.

Det skal 'Forræder'-pengene gå til

Vinderne får ikke lov selv at beholde præmiepuljen - denne skal nemlig doneres til et godt formål.

Intet mindre end 61 sølvbarrer lykkedes det 'Forræder'-deltagerne at samle sammen under de forskellige missioner i løbet af de otte programmer.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Forræder'-produktionen i kæmpe brøler

Med en værdi på 3000 kroner stykket giver det hele 183.000 for vinderne at donere til et godt formål.

Det blev som bekendt de loyale, der tog sejren, hvorfor Mikkel og Emil Trier samt Melissa Bentsen hver især har 61.000 kroner at donere til et formål efter eget valg.

Brødreparret har dog begge besluttet at donere deres del af præmiepuljen til SMILfonden, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme.

Til HER&NU/Realityportalen fortæller de, hvorfor valget et faldet på netop SMILfonden.

- Vi har lavet lidt for dem før, i form af, at vi har været ude med nogle julekalendre på et af sygehusene - også bare for at se, hvad de egentlig laver ude på sygehusene for børnene, fortæller Emil og tilføjer:

- Og der kan man godt se, hvilken stor forskel, de gør derude. Så vi synes, det er et meget godt formål.

Også Mikkel henviser til det tidligere samarbejde og understreger:

- Vi kan godt lide, hvad de gør for børnene og deres forældre - og så er vores målgruppe jo også børn, så tanken om, at der kunne sidde nogle af vores seere derude, som vi også kunne gøre hverdagen nemmere for, gjorde bare, at det gav endnu mere mening for os.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro efter hård periode: Jeg er lettet

Melissa Bentsen har besluttet at donere sin del af præmiepuljen til Psykiatrifonden, og det er der en ganske særlig grund til.

- Jeg synes bare, det er megavigtigt, og jeg ved, hvor mange unge mennesker, der har det svært og hvor meget, det kan gøre for folk at få hjælp på den måde, fortæller influenceren og tilføjer:

- Min søster har og har haft virkelig mange diagnoser og har haft det virkelig svært, så jeg syntes bare, der skulle lidt fokus på det. Hun skulle lige have den, fordi jeg synes, hun klarer det fucking godt.