Utilfreds 'Ex on the beach'-deltager: Fik ikke nok løn

Rasmus Bøllehuus har efter flere forespørgsler fra produktionen sagt ja til at være med i 'EOTB', men det har tilsyneladende ikke været det værd.

Den nye sæson af 'Ex on the beach' byder igen på et festfyrværkeri af følelser, flirts og farverige drinks i brandvarme Brasilien, og det er da også derfor, den 22-årige single Rasmus Bøllehuus endelig har sagt ja til at være med.

LÆS OGSÅ: Pinligt øjeblik i 'Ex on the beach': Kæmpe bommert

- Jeg er blevet kontaktet (af producenterne, red.) et par gange og blevet spurgt, om jeg ville være med i 'Ex (on the beach, red.), men jeg har faktisk sagt nej alle hver gang, siger Rasmus til Realityportalen og fortsætter:

- Men så tænkte jeg, at nu skulle det være, fordi jeg tænkte, at så slemt kunne det heller ikke være, og det virkede megafedt, så det skulle jeg da bare med til.

Hvor fedt det rent faktisk var for koldingenseren at deltage i datingprogrammet, som blev filmet for halvandet år siden, kan dog diskuteres.

For selvom Rasmus ikke vil røbe detaljer om, hvor meget han fik for at være med, kan den skarpe følger måske læse mellem linjerne.

- Jeg tror, jeg har fået rejseomkostningerne dækket, og det er vist det, siger han.

Har du ikke fået et honorar for tabt arbejdsfortjeneste?

- Ikke hvad, der kan retfærdiggøre tabt arbejdsfortjeneste, svarer en noget utilfreds Rasmus.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-deltager har fundet kærligheden efter programmet

Se hele interviewet med Rasmus i videoen øverst i artiklen...

Du kan følge Rasmus og de andre deltagere i 'Ex on the beach', som har premiere i dag på Max her.