Pinligt øjeblik i 'Ex on the beach': Kæmpe bommert

Den erfarne Ex'er Mathias Boje får sig noget af en overraskelse i første afsnit af realityprogrammet.

I dag er der premiere på 'Ex on the beach' sæson 9, og denne gang er holdet rejst til Brasilien for at feste med både nye og kendte ansigter.

Det er dog ikke alle ansigter, der er lige genkendelige - hvert fald ikke, hvis du spørger den erfarne Ex'er Mathias Boje, som har været med i en tidligere sæson af det populære realityprogram.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-deltager har fundet kærligheden efter programmet

Noget tyder nemlig på, at han ikke er blevet briefet med de samme informationer som de andre syv deltagere på stranden, for han kan nemlig ikke genkende sin ekskæreste, der ellers står iblandt de andre.

- Er jeg en eks? Til hvem? spørger en tydeligvis forvirret Mathias i første afsnit af 'EOTB', da han møder de andre deltagere på stranden langs den brasilianske kyst.

Og en allerede akavet situation viser sig at blive mere akavet, da ekskæresten afslører sig selv, og han pludselig godt kan huske hende.

- Aha, ja, nu kan jeg huske det, siger Mathias på stranden, mens han i et sync interview giver følgende kommentar om situationen:

- Lige nu ville det nok være nemmere at vende rundt og løbe tilbage igen, siger han.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-deltager afslører kendt bror

Se hele klippet her:

Om Mathias får reddet sig ud af den akavede situation med sin ekskæreste, kan du finde ud af i første afsnit af 'Ex on the beach', som kan streames allerede nu på Max.