'Ex on the beach'-deltager har fundet kærligheden efter programmet

Den erfarne Ex'er Alhaji flyver lige nu rundt på en lyserød sky.

Alhaji Faye er et kendt ansigt i den nye og niende sæson af det populære realityprogram 'Ex on the beach'. Han har nemlig været med i sæson 6, hvor han blev kendt som pigernes ven.

Nu er den erfarne Ex'er med igen, men det er altså ikke for at finde kærligheden, fortæller han da Realityportalen møder ham til 'EOTB' pressedag.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-deltager afslører kendt bror

- Jeg blev spurgt (af casterne, red.) denne gang, om ikke jeg ville komme med igen for anden gang, og så tænkte jeg 'gratis ferie, hygge, drikke, damer', og selvfølgelig ville jeg det, siger Alhaji.

Alhaji, som i en tidligere sæson blev kendt som 'Mr. Friendzone', vil dog ikke udelukke, at kærligheden kan findes på de varmere himmelstrøg, selvom sandsynligheden ikke er så stor ifølge ham selv.

- Jeg er altid åben for kærligheden, og jeg ville overhovedet ikke udelukke det, men mine chancer for at finde kærligheden i ’Ex on the beach’ i forhold til min moral og mine forventninger er generelt meget små, siger han.

På trods af hans skepsis afslører han, at han har fundet kærligheden efter programmet. Det er dog ikke en af de andre deltagere.

- Jeg dater en lige nu, det har jeg gjort et par måneder, og jeg synes, hun er den mest fantastiske pige i verden, men det er ikke nogen herfra (programmet, red.), siger han.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Er blevet kærester

Alhaji vil dog ikke afsløre, hvem den udkårne er, så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu.

'Ex on the beach' har premiere den 21. maj på streamingtjenesten Max.