Olivia Salo deler nye detaljer om graviditeten: Ekstra hårdt

Selvom den gravide vært nyder at arbejde, så er savnet stort.

I går kunne 'Paradise Hotel'-værten Olivia Salo afsløre, at hun ligesom sin medvært Rikke Gøransson venter sit første barn.

LÆS OGSÅ: Hjulmand bryder tavsheden: Skilt i al hemmelighed

Det gravide værtspar er netop nu i Mexico for at optage endnu en sæson af realityprogrammet, så det var under de sydamerikanske himmelstreg, at Olivia, der har termin i slutningen af sommeren, følte sig klar til at dele den glædelige nyhed.

Det fortæller hun i en række stories på sin Instagram, hvor hun også takker sine følgere for de mange lykønskninger.

- Vi fandt ud af i januar, at jeg var gravid, og vi har nydt, at det ikke var en offentlig ting, før at det føltes helt rigtigt. Det gjorde det nu. I takt med at min mave vokser, jeg mærker liv, kolbøtter og spark. Det er det vildeste og mest vidunderlige, skriver Olivia, der generelt værner meget om sit privatliv og viste kæresten frem for første gang i november.

Savnet er stort

Rikke Gøransson, der også har termin til sommer, har tidligere fortalt, at hun får særbehandling under optagelserne, og mon ikke det samme er tilfældet for Olivia, der udtrykker stor glæde ved at kunne arbejde, mens hun er gravid.

- Også føles det helt vanvittigt og vanvittigt empowering at få lov til at arbejde på livet løs, mens der vokser liv i maven på mig, skriver hun til en video af sig selv, der optager til, hvad der ligner en parceremoni på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Basim indtager 'Paradise Hotel'

Men i modsætning til Rikke, der har taget sin nyligt forlovede med sig på job i Mexico, så er Olivia rejst alene.

- Savnet til Sofus er derfor også ekstra hårdt. Jeg er rejst væk i seks uger. Ikke alene, men med vores lille barn i maven, skriver hun til et billede, hvor det ser ud til, at hun er på et videoopkald med sin kæreste, og fortsætter:

- Men tænk engang at jeg har en kæreste, der bare støtter og omfavner, at det ikke har skulle være et problem overhovedet. Det gør, at den dårlige samvittighed forsvinder, og jeg bare kan nyde at være rejst afsted for at lave det arbejde, jeg elsker at udføre.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-deltager afslører graviditet

Se opslaget herunder, hvor Olivia afslørede sin graviditet: