Olivia Salo er gravid

'Paradise Hotel'-vært sikrer dobbelt op på babylykke hos værtsparret.

Netop nu bliver der skudt endnu en sæson af 'Paradise Hotel' i Mexico, mens værtsparret Rikke Gøransson og Olivia Salo styrer spillets gang på hotellet.

LÆS OGSÅ: Basim indtager 'Paradise Hotel'

Men det lyder til, at sæsonen bliver ekstra særlig for dem begge og vil indtage en særlig plads i historiebøgerne. Olivia gør nemlig gravide Rikke med selskab, for nu er der to vordende mødre ved styrepinden på 'Paradise Hotel'.

Det afslører Olivia på sin Instagram, hvor hun viser sin gravide mave frem.

- Vi kan tjekke et par milepæle af i 2024, men et sensommerbarn er ubetinget det vildeste og største nogensinde, skriver hun til opslaget og afslører, at hun må være omkring de seks måneder henne.

Rikke har tidligere afsløret, at hun grundet sin graviditet får særbehandling af produktionen under optagelserne til 'Paradise Hotel'. Derfor tyder Olivias nyhed på, at begge værter bliver taget ekstra godt hånd om.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-deltager advaret af psykolog inden optagelserne

Selvom Olivia netop har delt den glædelige nyhed, så er tv-kendissen ellers ganske tilbageholden med at dele ud af sit privatliv. Der gik nemlig længe, før hun lod omverdenen få et smugkig på hendes kærlighedsliv, men tilbage i november viste hun endelig kæresten frem for første gang.

- Han er ikke et offentligt ansigt, så for hans og hans erhvervs skyld, giver det bare bedst mening, at han er anonym, har Olivia tidligere forklaret.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Er blevet kærester

Du kan selv se opslaget herunder: