'Forræder'-deltager advaret af psykolog inden optagelserne

For den 36-årige atlet Sara Slott forblev 'Forræder' en leg og et spil, også selvom bølgerne gik højt og stemningen blev intens.

Der er ingen tvivl om, at deltagerne i anden sæson af det populære TV 2 program 'Forræder' levede sig ind i scenariet. Seerne har indtil videre været vidne til flere kontroltab, tudeture og hæsblæsende diskussioner, og flere gange har det virket som om, at deltagerne helt helt glemte, at det var et spil under optagelserne.

Artiklen fortsætter under videoen.

Én, der dog ikke lod sig rive hovedkulds med, var den 36-årige atlet Sara Slott, som i aftenens afsnit måtte forlade programmet. Én psykolog havde ellers advaret hende om, at hun, ligesom de fleste andre, nok ville blive påvirket.

- Psykologen blev dog ved med at sige 'Vent nu bare. Det er hårdere, end du tror.' Det synes jeg så ikke. Jeg var hele tiden ret overbevist om, at jeg godt kunne holde en distance til det, og det lykkedes også, forklarer Sara, som dog må medgive, at psykologen havde fat i noget:

- Der var rigtigt mange, som havde det svært og som fik det helt skidt, når vi sad omkring det runde bord. Det overraskede mig, men det viser jo bare, at der er forskellige mennesketyper, og det er jo interessant.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten deler tankerne bag tvillingernes navne

Selv syntes Sara, at det runde bord var højdepunktet hver dag.

- For mig var det et spil og en leg, og det var der, hvor der var lidt action, forklarer hun og slår fast, at hun også er vant til at blive presset hårdt i sportens verden, hvor hvert et skridt bliver analyseret, kommenteret og bedømt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært forlovet i Mexico