Hemmelig regel: Uvenner bag kameraet

De to veninder fra 'Først til verdens ende' havde lavet en regel for sig selv og hinanden, inden optagelserne til programmet begyndte.

Det er sjældent, at man hører Nadine Østby Hajjar og studieveninden Emilie Thygesen vrisse af hinanden og skændes i 'Først til verdens ende', og det er med god grund.

LÆS OGSÅ: Sød video: Jeff og Esther er blevet forlovet

De to veninder lavede nemlig en regel for sig selv og hinanden, før de tog afsted på deres store eventyr.

Det afslører de i Realityportalens podcast 'Marcus og Realitypanelet'.

- På tv havde vi hinanden. Vi havde aftalt, at der ikke skulle være dårlig stemning mellem os, når der var kamera på, men så snart kameraet slukkede, så røg vi i totterne på hinanden, forklarer Emilie med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker: Er ikke selv på Instagram

Pigerne kan da også huske et par episoder, hvor de var ved at rive hovedet af hinanden i overført betydning.

- Vi er begge to meget passiv-aggressive, fortæller Nadine, mens Emilie prøver at forklare en situation:

- Der var blandt andet en nat, hvor vi var på et hotel. Jeg faldt i søvn med det samme, men pludselig tændte Nadine alt lyset, fordi hun var blevet stukket af myg. Jeg var virkelig træt, og jeg blev sur over at blive vækket. Jeg havde kun sovet halvanden time, og vi skulle under to timer efter, forklarer Emilie.

Hør de to veninder fortælle meget mere om deres tur i Realityportalens podcast 'Marcus og Realitypanelet', hvor de også tager stilling til plastikkirurgi, datingkultur, ChatGBT og meget andet.