Premiere på "Nicklas Pranker", 15/12 2022 Pernille Nygaard
Premiere på "Nicklas Pranker", 15/12 2022 Pernille Nygaard

Pernille Nygaard åbner op om stor sorg: Ikke set datteren i årevis

Tre år er der gået, siden realitystjernen sidst så sin datter.

Pernille Nygaard, der er kendt fra blandt andet 'Paradise Hotel' og 'Good Luck Guys', har i flere år båret på en stor sorg.

Hun har nemlig ikke set eller haft kontakt til sin datter, Emily, der til sommer fylder 15 år, de seneste tre år.

LÆS OGSÅ: Hvis Melvin var en pige, ville han hedde…

Artiklen fortsætter under videoen.

Det fortæller hun i en hudløst ærlig video på sin Instagram-profil, og til HER&NU/Realityportalen sætter realitykendissen flere ord på, hvad der er sket.

Da hun i 2020 fik en besked fra sin datters far om, at han mente, samværet skulle afbrydes, ændrede Pernilles liv sig drastisk.

- Det vil jeg jo ikke acceptere, så jeg tager det selvfølgelig i retten, forklarer Pernille, som efter tre år med datterens far brød forholdet, da Emily var blot to år gammel.

Under retssagen lød det ifølge Pernille fra en børnesagkyndig, at der var for store konflikter mellem tv-kendissen og Emilys far.

- Derfor blev hun nødt til at vælge en af os fra, fordi det gør hende ked af det, og hun får ondt i maven hver gang, der er ballade. Hun vil ikke se mig længere, får jeg så at vide der, fortæller Pernille og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter konkurs: Nu har 'Landmand søger kærlighed'-Martin solgt gården

- Det bryder jeg selvfølgelig sammen over, det tror jeg, enhver forældre ville gøre.

Ingen hjælp

Siden den dag ved retsmødet har Pernille ikke haft kontakt til sin datter.

- Jeg har hverken hørt hendes stemme eller set hende i de tre år - jeg aner ingenting om, hvordan hun har det, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører datterens navn

- De har blokeret mig alle steder. Jeg er bare blevet skåret ud af ligningen, som om jeg ikke eksisterer. Det er virkelig frustrerende.

Det er selvsagt en stor sorg for hende ikke at have Emily i sit liv.

- Man føler jo, man har mistet et barn, og man får ikke noget hjælp fra det offentlige. Der er ikke nogen, der griber dig.

LÆS OGSÅ: CUTE! Silas Holst afslører familieforøgelse

Selv håber Pernille, at hun og datteren en skønne dag kan genforenes - og hun har da også gjort sit for at række ud de forgangne år.

- Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at genoptage kontakten. Alt, man kan gøre, inden for grænsen - jeg har også skrevet til hende fra andres telefoner, fortæller Pernille og uddyber:

LÆS OGSÅ: Husker du? De fandt også kærligheden i 'Vild med dans'

- Jeg har skrevet beskeder om, at jeg stadig er her, og at jeg elsker hende og håber, hun har det godt, og at hun altid kan ringe, hvis der er det mindste. Så hun ved, jeg ikke er sur over det valg, hun har taget, slutter Pernille.