Mads Langer efter pause: Derfor trak han stikket

Vi har ikke hørt meget til Mads Langer henover sommeren, og det er der en helt særlig grund til.

Sommerens festivaler har i år måtte savne de søde toner fra Mads Langer. Mads valgte nemlig tidligere på året at trække stikket og tage en pause fra karrierens stress og jag.

LÆS OGSÅ: Geggo viser helt ny side: Jeg har altid pakket det ind

Nu fortæller Mads, at han har nydt godt af pausen, hvor en række værdier er faldet på plads for den garvede musiker.

- Jeg har haft et år, hvor jeg ikke har spillet, og hvor jeg ikke har været på udadtil, og det har været virkelig sundt at få tid til at mærke efter og komme ned i tempo og mærke, hvad det er for et liv, jeg gerne vil have. Det er bare gået sindssygt stærkt, siden jeg startede min karriere, og jeg har oplevet så meget, som jeg har drømt om, og jeg har nærmest ikke kunnet nå at tage det ind, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vinder forklarer: Sådan blev pengene brugt

Pausen har også givet Mads plads til at fokusere på sin datter, Hannah, på to år og på sin egen sindsro, men den har langt fra lagt en dæmper på hans gejst for musikken.

- Jeg har egentlig endnu større drømme og ambitioner og mål, end jeg havde før, men det er vigtigt for mig, at der er tid mellem det, jeg oplever, og det jeg gør, så jeg kan nå at fordøje det og tage det ind. Og så skal der være tid til at være far også. Jeg skal ikke være ham der faren, der aldrig var hjemme.

Livets nydelser er også, hvad der spiller en særlig rolle i Mads' nye prioriteringer. Særligt er hans rolle som far kommet ind som nummer et på lystavlen.

- Jeg er jo også blevet far, så det har handlet om at være nærværende overfor min familie og samtidig også at kunne mærke, hvordan det kribler i fingrene for at komme ud og spille mine sange. Jeg har lavet en helt masse ny musik, som jeg har skrevet på en anden måde, fordi jeg ikke har været på turné, og fordi jeg ikke har været hele verden rundt hele tiden. Jeg har været meget det samme sted. Så det glæder jeg mig til, at folk skal høre.

LÆS OGSÅ: Denciks barske fortid: Købmand i fængsel

Mads afslører i samme ombæring, at hans nye musik kommer i det nye år, og at han i øjeblikket er ved at lægge en plan for, hvordan han kommer ud at spiller i det ganske danske land.