Ærlige Mads Langer: Hun er vigtigere end alt andet

Der er intet, der betyder mere for Mads Langer end hans lille ny.

Mads Langer blev far med stort F for to år siden, da hans datter, Hannah, kom til verden. Tidligere på året tog Mads et skridt tilbage fra spotlyset, idet han ville have en pause fra karrieren for at fokusere på familien.

For Mads handler det i bund og grund om, at han vil bruge sin tid, der hvor det gælder - nemlig med sin datter.

LÆS OGSÅ: I babylykke: Komiker er blevet far

- Der skal være tid til at være far også. Jeg skal ikke være ham der faren, der aldrig var hjemme, fortæller han og tilføjer:

- Jeg er en meget stolt far, og jeg er meget glad for min lille datter og vores familie i det hele taget. Jeg synes faktisk, at vi er ret gode til det, hvis jeg selv skal sige det. Vi har bare en skøn lille pige, og det er en fantastisk oplevelse at få lov til at være hendes havn, som hun skal sejle ud fra og komme tilbage til, når hun har brug for det.

Hannahs ankomst har selvfølgelig betydet voldsomt meget for Mads. Far-rollen har også fået ham til at kigge indad og overveje, hvordan han vil vise verden til hans lille pige.

- Forældreskabet har ændret mig, så jeg på en måde er landet mere i mig selv. Det med, at der kommer noget ind, som bare rydder bordet, og som bare er vigtigere end alt andet, det har også gjort, at jeg selv har ændret mit perspektiv i forhold til at være mere kærlig overfor mig selv frem for hele tiden at kritiserer mig selv, fortæller Mads og uddyber, at hans nye liv helt sikkert bløder ud i hans musikalske udtryk:

LÆS OGSÅ: Denciks barske fortid: Købmand i fængsel

- Det er noget, jeg kan mærke i min sangskrivning også. Nu skriver jeg sange fra et mere rent sted, og det med at blive far gør også, at jeg virkelig gør mig umage for at vise hende, at jeg tager livet alvorligt, og at jeg gør mig umage. Det kommer tæt på på en anden måde.

Mads løfter også sløret for, at han lige nu er ved at planlægge, hvordan næste år kommer til at se ud, da han både udgiver ny musik og skal ud og spille i det nye år.

LÆS OGSÅ: Thomas Ejes store comeback: Det er magisk