Thomas Ejes store comeback: Det er magisk

Thomas Eje er begejstret for at være en del af revyholdet igen.

I en propfyldt sporvogn, der lignede en ren Tivoli-fest, ankom det nye revy-entourage til Glassalen i Tivoli. Her præsenterede revy-dronningen og instruktøren Lisbet Dahl sit nye hold, der skal være med til at sætte sommerrevyfesten i gang til næste år. Én af dem er det folkekære koryfæ Thomas Eje.

Artiklen fortsætter under videoen til premiere på Cirkusrevyen 2023...

– Det føles vidunderligt, og jeg glæder mig rigtig meget til at lave en underholdende sommerrevy. Jeg har jo været i Tivoli i mange år med Linje 3, så jeg kender hver en krog, fortalte han og tilføjede:

LÆS OGSÅ: Niels Erik dumpet af ny kæreste på sms

– Det bliver så lækkert, at man skal på arbejde hver dag, hvor man får lov til at gå igennem Tivoli. Det er magisk. Sidste gang, den folkekære skuespiller optrådte på de bonede gulve i Tivolirevyen, var tilbage i 1985 – samme år, hvor han blev hyldet som 'Årets Revyfund' og tildelt den prestigefyldte Dirchmedalje. Og gensynet har da også givet Thomas Eje fornyet energi.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører ny yngre kæreste

– Jeg har allerede nogle idéer i hovedet. Det havde jeg lige fra det øjeblik, jeg blev spurgt. De skal selvfølgelig bearbejdes, sagde Eje. Selvom tonen og humoren inden for komik også har udviklet sig de senere år med hensyn til, hvad man kan tillade sig at sige, uden at træde andre over tæerne, så har dette ikke nødvendigvis bekymret Thomas Eje.

LÆS OGSÅ: Özlem Cekic åbner op om tvangsægteskab

– Humor er stadigvæk humor, sagde han med et smil og tilføjede:

– At være woke (at være opmærksom på uretfærdighed red.) har måske nok gjort et eller andet. Men dét har jeg ikke de store tanker om. Jeg bryder mig ikke om at skulle provokere. Det må gerne være fredeligt, hyggeligt og rart. Det kan jeg bedst lide, lød det varmt fra Thomas Eje.

LÆS OGSÅ: Nour ude af 'Robinson': Dét har jeg lært