I tvivl om 'Vild med dans'-deltagelse: Nu forlader hun Danmark

Nydanseren har planer om at tage både dansesko og dansepartneren Morten med i sin kuffert til Rodos.

I flere år har Mette Sommers far og hans kone drømt om at holde deres fælles 60-års fødselsdag på Rhodos. Dog er de hvert år blevet forhindret af andre begivenheder, blandt andet corona-pandemien og Mettes søsters graviditet.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser: Stop det

I år er derfor blevet året, hvor hele familien er inviteret sydpå, og det har sat Mette Sommer i et overordenligt stort dilemma.

Den 34-årige realitydeltager skal nemlig hver fredag aften stå klar på dansegulvet i 'Vild med dans'.

- Jeg har virkelig gået og tænkt, hvad skal jeg gøre, hvis jeg går videre efter dans tre i 'Vild med dans'. Skal jeg droppe ud af programmet? Eller skal jeg lade være med at tage med videre?, lyder det fra Mette Sommer på Instagram.

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Utroskab ødelagde forholdet

Et vildt tilbud

Heldigvis har der vist sig at være en lykkelig løsning på dilemmaet.

- Hvis vi går videre på fredag, så har Morten tilbudt at tage med familien Sommer til Rhodos. Og jeg synes simpelthen det er så kæmpestort af ham, at han efterlader alt sit eget herhjemme, så jeg kan komme ned og fejre min far og hans kones 60-års fødselsdage. Det betyder så uendeligt meget for mig, så jeg skylder ham rigtig, rigtig meget, forklarer Mette Sommer.

Ingen tid til solbadning

Hvis alt går, som Mette Sommer håber på, har hun og Morten både kurs mod det græske øhav og det fjerde liveshow.

At slå to fluer med et smæk betyder dog også, at ferien bliver en smule anderledes.

- Jeg havde jo tænkt, at jeg skulle ned og være moster, dikke-dikke og bare hygge mig med min familie. Det håber jeg selvfølgelig også, der bliver tid til, men den kommer også til at bestå af hård træning, og så bliver ”ferien” jo forkortet en del, lyder det.

LÆS OGSÅ: Patrick skadet efter 'Korpset': Så galt gik det

Aldrig sket før i 'Vild med dans'

Det er første gang, at en danser vælger at rejse udenlands midt i sin 'Vild med dans'-deltagelse, og det har sat tankerne i gang hos den 34-årige 'Bachelorette'-deltager.

- Jeg har været rigtig bange for, – og talt meget med Morten om – hvordan det her vil blive set på. Vil folk tænke: ”Okay, nu føler de sig sikre, når de sådan tager ud og rejser?” Eller vil de tænke, at vi slet ikke tager det seriøst? Men det er slet ikke sådan, det er. Jeg ville bare blive så ked af det, hvis jeg ikke kunne være der til min fars 60-års fødselsdag. Det er nu, jeg har tid til at tilbringe så meget tid med min familie, hvor store dele af den bor i Jylland, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'Jaget Vildt' er tilbage: Her er deltagerne

Hvis Mette Sommer ikke får solstik og holder samme niveau, som hun har gjort indtil nu, skal hun nok ikke være bekymret. Indtil videre har det nemlig ikke været et problem for hende og Morten at score høje karakterer og få seernes stemmer i dansekonkurrencen - og ifølge Danske Spils bookmakere er hun da også favorit til at vinde programmet, som det ser ud lige nu.