Droppede romantisk weekend: Sådan går det i dag

Der er glædelige nyheder fra den nordjyske landmand.

I tirsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' skulle Sanne tage den sidste, svære beslutning og vælge imellem bejlerne Jan og Nikolaj.

Her var det altså sidstnævnte, der havde slået benene væk under den gæve nordjyde - dog blev det ikke til en invitation til en romantisk weekend, der ellers er tradition for i programmet, men i stedet med en kaffeinvitation, og det er der en ganske særlig grund til, fortæller Sanne til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Luksusfælden'-deltager endte i koma i 10 dage

- Der var flere ting i det. Jeg tror, det var et mix af, at vi allesammen var meget mættede af indtryk og en kende mættet af at agere foran et kamera, og der var ikke rigtig nogen af os, der vidste, hvor vi var. Vi vidste godt, vi ville ses, men ikke, hvad det var, forklarer hun og tilføjer:

- Jeg tror bare, i hele det mix, der var det nemmere at sige: "Vi ses bare lige os to, og så tager vi den derfra".

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel' vender tilbage: Her er premieredatoen

Ses stadig

Heldigvis takkede Nikolaj da også glædeligt ja til Sannes invitation, og efter kameraerne slukkede har de fået set lidt til hinanden.

- Jeg vil sige, at vi dater. Vi har det sjovt og godt sammen. Vi kalder os ikke kærester, for det ved vi slet og ret ikke, om vi skal være endnu, fortæller Sanne.

Som hos så mange andre, kræver det nemlig planlægning, når Sanne og Nikolaj skal få kalenderne til at gå op.

- Så meget har vi faktisk heller ikke set hinanden. En gang om ugen er højt sat, lyder det fra Sanne, der uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Jaget Vildt' er tilbage: Her er deltagerne

- Det der med at have været alene i en årrække, så har man jo på en eller anden måde skabt et liv og en hverdag, og vi har begge travlt med arbejdet, og Nikolaj har en lille søn, han skal tage hensyn til - og ham har jeg ikke mødt. Så det er ikke sådan, at der er frit valg på alle hylder i forhold til at ses.