Sussi løfter sløret: Åbent forhold?

67-årige Sussi har tidligere levet i et åbent forhold med sin afdøde mand Leo. Nu sætter hun ord på, om der også er plads til andre i det nye forhold.

Sussi Nielsen har som bekendt fundet kærligheden igen, efter hun 18. februar måtte tage afsked med sin partner gennem 52 år, Leo, der gik bort efter længere tids alvorlig sygdom.

Det til stor ærgrelse for den gæve nordjydes mange bejlere i indbakken.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Mascha Vangs datter i heste-ulykke

- Der er godt nok nogle af de gamle, der har prøvet på at lægge billet ind, der har skrevet: "Jamen så kan jeg jo ikke komme og besøge dig", fortæller Sussi til HER&NU.

Det har nemlig ikke været helt let at få budskabet om, at hun nu er en optaget dame, helt igennem.

- Det har været svært at få dem til at forstå, jeg ikke er interesseret mere. Det virker som om, det er meget svært for dem at fatte. De giver ikke sådan op, lyder det fra Sussi.

Afviser åbent forhold

Mens Sussi og Leo gennem årene har været meget åbne om, at der i deres ægteskab var plads til, at man kunne have seksuelle relationer til andre, så skal bejlerne altså ikke gøre sig forhåbninger om at kunne være heldige med Sussi, på trods af civilstanden.

LÆS OGSÅ: Tv-comeback: Her har du set 'Gift ved første blik'-Michael før

Adspurgt, hvorvidt hun og hendes nu 14 år yngre kæreste gør sig tanker om et åbent forhold, lyder svaret nemlig prompte:

- Nej, nej, nej.

Her uddyber entertaineren:

LÆS OGSÅ: Måtte ændre babys navn: Storebror begyndte at græde

- I starten var det jo åbent med Leo, men de sidste mange år havde vi altså ikke lyst til at eksperimentere med andre på den måde.