Måtte ændre babys navn: Storebror begyndte at græde

Michelle Kristensen og kæresten Pernille havde fundet det perfekte babynavn, troede de.

Sundhedsekspert Michelle Kristensen er højgravid og venter sit første barn sammen med kæresten Pernille, der har sønnen Laurits fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Niels Erik dumpet af ny kæreste på sms

Parret havde endelig fundet det perfekte babynavn til deres kommende søn, men efter Laurits' reaktion har parret måtte revurdere.

- Endelig havde Pernille og jeg fundet et navn, som vi var enige om var virkelig godt. Laurits var 0% enig med os. Han begyndte at græde, fordi det var så dårligt og sagde, at det altså var en familiebeslutning med lillebrors navn, og det har han jo egentlig ret i - at vi alle skal være glade for navnet. Det går jo ikke, at nogen i den lille familie begynder at græde, når vi siger babys navn, skriver Michelle i et ærligt opslag på Instagram.

Så efter den kommende storebrors reaktion besluttede Michelle og Pernille at sløjfe navnet.

- Nu har vi endelig fundet et navn, som alle kan lide. Så må vi se, om det passer til baby, når han kommer ud, hvornår det så end bliver. Det er ret spændende, slutter Michelle.

LÆS OGSÅ: Efter stor mystik: Bendtners eks bekræfter bruddet

Michelle kunne den 15. september trække stikket fra sin iværksættervirksomhed og gå på barsel, så der går nok ikke længe, før lillebror melder sin ankomst. I næste uge går Michelle ind i uge 40 af graviditeten.

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Fik ubuden gæst i soveværelset