Melvin Kakooza åbner op om barndomstraume: Græder stadig

Da Melvin Kakooza var 11 år, forsvandt hans far. Siden har spørgsmålene hobet sig op

31-årige Melvin Kakooza blev født i 1991 i Ugandas hovedstad, Kampala, og flyttede som knap 2-årig med familien til Danmark. Her voksede han op med sin mor, far og lillebror, men som 11-årig forsvandt faren ud af familielivet.

- Jeg ved ikke, hvor min far er. Jeg har ikke nogen kontakt til ham, og det har jeg ikke haft siden, jeg var 11 år, fortæller Melvin i Casper Christensens podcast 'Casper 3080 Tikøb' og tilføjer, at faren havde et slemt afhængighedsproblem:

- Da min far var der, var han stærk alkoholiseret, så jeg har ikke en mega god oplevelse med min far, men han var min far, og når jeg ser i spejlet, kan jeg se ham.

Græder stadig

Selvom det i dag er 20 år siden, at faren forsvandt, sidder svigtet stadig i komikeren.

- Nogle gange sidder jeg i bilen på vej til job, og så kan jeg begynde at græde, fordi jeg mærker den der daglige afvisning.

- Det kan måske være lidt hårdt at sige, men hvis jeg vidste, at han var død, ville det være en form for afslutning. Så ville jeg kunne komme videre.

LÆS OGSÅ: WHAT: Kendisdatter sammen med Bendtner

I dag drømmer Melvin Kakooza selv om at blive familiefar, og han håber, at han kan blive en god faderfigur, selvom han ikke selv har haft en.

Hør Melvin Kakooza selv fortælle om sine tanker i forhold til et fremtidigt familieliv i Casper Christensens podcast 'Casper 3080 Tikøb'. Her fortæller han også om sin religiøse overbevisning og om næste sæson af 'Melvin Kakooza Show' på TV 2 PLAY.