IKKE SET PÅ TV: Produktionen måtte gribe ind

Følelserne sad selvsagt helt uden på tøjet, inden finalen skulle stå.

Flere ugers intens dating kulminerer i dagens afsnit af 'Bachelorette', når Mette skal afsløre, om det er Boris eller Stig, der løber med hendes allersidste rose.

Derfor er den ombejlede bachelorette da også tydeligt berørt af situationen, mens hun venter på fyrenes ankomst.

LÆS OGSÅ: Nikita og Mikkel tager stort spring i forholdet

Overfor HER&NU/Realityportalen kan Mette dog berette om, at det ikke kun var mens kameraerne rullede, at tårerne fik frit løb - og at produktionen måtte træde til og hjælpe hende.

- Jeg får faktisk to sammenbrud. Jeg får også et lige inden, jeg skal ned og snakke med Petra og vi skal til at filme, fortæller hun og tilføjer:

- Hele morgenen havde jeg bare været totalt pirrelig og ked af det. Jeg følte lidt, mit nervesystem var fuldstændig nedbrudt. Jeg måtte lave nogle vejrtrækningsøvelser med en fra produktionen, fordi jeg havde det så dårligt.

Det var et stort sammensurium af følelser, Mette gennemgik forud for, at hun skulle gøre en af sine bejlere rigtig ked af det, mens en anden ville få glædeligt nyt.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Mette afslører sjov detalje

- Selve glædesfølelsen ved at skulle give min sidste rose kom først til allersidst, fordi jeg var så ked af det på den andens vegne, fortæller hun.