WHAT: Ny 'Bachelor'-sæson med vildt twist

Det bliver bestemt ikke som det plejer i den kommende 'Bachelor'-sæson.

Herhjemme har 'Bachelor'-konceptet kun to sæsoner på bagen, mens den allerførste danske udgave af 'Bachelorette' er i fuld gang.

I USA er sagen en noget anden, hvor formatet har kørt i henholdvis 27 og 20 sæsoner - udover de forskellige spinoffs, såsom 'Bachelor in Paradise', der er rullet over skærmen otte gange.

LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’ søger deltagere: Tør du?

Men nu er det altså blevet tid til en helt ny form for tv-dating, når det nye koncept 'The Golden Bachelor' får premiere.

'Golden' refererer til 'the golden age' (den gyldne alder, red.), hvilket menes at være efter pensionsalderen.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Bachelorette'-fyr med i stjernespækket TV-2-hit

Med sine 71 år er programmets nye bachelor, Gerry Turner, som netop er blevet offentliggjort, da også noget ældre end man har set dem tidligere.

Det er Gerrys døtre, Angie og Jenny, der har tilmeldt ham programmet, og i et interview med ABC fortæller den nyudklækkede bachelor, at han er mere end klar på at finde en at dele tilværelsen med.

I 2017 mistede han sin kone, Toni, som han var sammen med i 43 år, til sygdom.

Derfor har han da også været i tvivl om, hvorvidt Toni ville trække på smilebåndene over, at han nu kaster sig ud i at finde kærligheden for åben skærm.

LÆS OGSÅ: 'Singletown'-stjerne er blevet gift

- Men vi sagde altid til hinanden: "Når en af os går bort, vil vi have, den anden skal være lykkelig", fortæller Gerry og tilføjer:

– Hun sidder deroppe og hepper på mig.