Melvin Kakooza og Camilla Martin er værter på 'Alle vores børn'-indsamlingen.
Melvin Kakooza og Camilla Martin er værter på 'Alle vores børn'-indsamlingen.

Melvin Kakooza og Camilla Martin er nyt værtspar for dette program

Camilla Martin og Melvin Kakooza er for første gang matchet op som et værtspar.

Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV 2 går sammen om at hjælpe Danmarks udsatte børn i 'Alle vores børn'-indsamlingen lørdag 15. april på TV 2 og TV 2 PLAY. Her samler Camilla Martin og Melvin Kakooza danskerne om en aften i fællesskabets tegn, der skal bidrage til at styrke udsatte børns trivsel i hverdagen og i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Tivolirevyen gør comeback: Linda P er klar

Artiklen fortsætter under videoen af Melvin.

Melvin var vært for samme program sidst i november 2021, men nu får han altså Camilla Martin ved sin side.

Behovet for økonomisk og social støtte er hos flere børnefamilier blevet større på grund af det seneste års inflation, prisstigninger og færre penge mellem hænderne - en realitet, der blandt andet afspejles i 50 procent flere ansøgninger om økonomisk støtte hos Røde Kors det seneste år.

- Det seneste år har været en helt ekstraordinær situation, hvor behovet for hjælp hos nogle børnefamilier i Danmark er vokset. Familierne fortæller os hjerteskærende historier om at være udsat for et ufatteligt stort pres på grund af en økonomi, der ikke rækker, og antallet af familier, der søger økonomisk hjælp hos Røde Kors, er steget markant i 2022. De familier, som i forvejen har kæmpet med at få enderne til at mødes, har fået det endnu sværere, og samtidig er de, som stod lige på grænsen til at få tingene til at hænge sammen, blevet skubbet ud over den grænse, siger Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Jakob Oftebro blev dårlig af voldsscener: Jeg fortrød

'Alle vores børn' samler danskerne om en aften i fællesskabets tegn til fordel for udsatte børn. Der bliver sat fokus på udsathed blandt børnefamilier i Danmark, og indsamlingen går til syv definerede indsatser fra Røde Kors og Fodboldfonden fordelt over året.

- Det er TV 2s fornemmeste opgave at oplyse og samle danskerne om det fælles samfund, vi alle er en del af. Ikke alle ved, hvad det vil sige at være et udsat barn i Danmark, og hvilke konsekvenser det kan medføre, og her kan vi gøre en forskel. Det bliver en vigtig og samtidig festlig aften i børnenes tegn, hvor vi står sammen om at hjælpe børn, der lever med afsavn i hverdagen, siger TV 2s indholdschef, Dorthe Thirstrup.

LÆS OGSÅ: Nikolai har solgt lejligheden: Bor hos Benedikte

Melvin Kakooza, Camilla Martin og danske fodboldstjerner

Melvin Kakooza og Camilla Martin vil føre gæster og seere gennem en vigtig aften i selskab med den danske sportselite. Sport- og foreningslivet er med til at skabe socialt samvær, trivsel og glæde hos børn og er derfor blandt de syv indsatsområder, som indsamlingen har fokus på.

- DBU har et ønske om at bidrage til, at Danmark er det bedste sted i verden at være barn - et ønske, vi deler med vores spillere på kvindelandsholdet og herrelandsholdet, der gerne vil bidrage til, at sportens fællesskaber er en mulighed for alle børn at vælge til, siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

LÆS OGSÅ: Barbara Molekos nye rolle: Stjernekigger

'Alle vores børn' bliver sendt live fra Herlev Hallerne lørdag 15. april på TV 2 på TV 2 PLAY fra klokken 20.00 til 22.00. Det er en halfest i sporten og velgørenhedens tegn, arrangeret af Røde Kors, Fodboldfonden, DBU og TV 2.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her bliver Dennis Knudsens datter døbt