Jakob Oftebro blev dårlig af voldsscener: Jeg fortrød

Jakob Oftebro er på nuværende tidspunkt aktuel i TV2-serien 'Dansegarderoben', hvor han spiller en udfordrende rolle.

At spille Sussies voldelige mand, Robert, i 'Dansegarderoben', blev for meget for Jakob Oftebro, 37.

Den norske skuespiller fik ubehagelige fysiske reaktioner, når han skulle markere, at han slog sin medspiller Marie Bach Hansen og måtte have en stuntmand til at tage mange af scenerne.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-vindere afslører: Sådan deler vi huset

– Jeg havde det ikke godt, og jeg fortrød, at jeg havde sagt ja til det. Jeg har altid syntes, at det var sjovt at gå på arbejde, men det her blev mere et arbejde, der bare skulle gøres, siger Jakob Oftebro i et interview med TV 2.

Privat danner han par med skuespillerkollegaen Hannah Chocron Foldøy, 30. Parret har en datter på tre. Jakob Oftebro som den tidligere danser Robert, der nu arbejder som damefrisør. (Foto: Tine Harden)[/caption]

Han deltog ikke i pressemødet for serien på grund af sygdom.

– Jeg må indrømme, at det er den sværeste rolle, jeg har spillet. Alle mine instinkter strittede imod, og det var en lang rejse for mig at acceptere og vælge Robert til. Det var enormt mørkt, og hver dag var bare sådan... shit.

LÆS OGSÅ: WOW: Elvira i vild forvandling

Jakob Oftebro håber, at han med sin barske rolle i tv-serien kan være med til at ændre, at så mange kvinder bliver udsat for vold i hjemmet.

– Der burde være meget mere fokus på det her. Det er ikke noget, vi skal tillade. Der kan jeg jo kun håbe, at serien skaber noget debat, og at folk får lyst til at gøre noget.

Det er hele pointen med, at jeg har spillet Robert, ellers har det jo bare været en forfærdelig periode i mit liv.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Kristoffer om makeup: Det har været en stor drøm