Efter hjernetumor: Melvin deler rørende video

Melvin Kakooza deler sine store fremskridt, efter han i 2021 blev ramt af en hjernetumor.

Tilbage i december 2020 jublede mange, da den folkekære komiker Melvin Kakooza blev annonceret som vært på den kommende sæson af 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: Nu vender 'X Factor' tilbage

Men lige så mange blev ramt af en bølge af chok og skuffelse, da tv-værten måtte melde fra i sidste øjeblik i februar 2021, da han var blevet ramt af en hjernetumor i baghovedet.

Tumoren viste sig heldigvis at være godartet, og siden har 32-årige Melvin været i bedring.

Selvom det nu er snart to år siden, at chokket ramte, så bliver der stadig holdt øje med skuespilleren. Det fortæller han i dag om i et opslag på sin Instagram.

- I dag var jeg til samtale på Rigshospitalet, efter jeg for to uger siden fik en MR-scanning. Det er noget, jeg får hvert år som en opfølgning på min operation, indleder han opslaget.

LÆS OGSÅ: Christiane åbner op: Sådan kom hendes mor på plejehjem

I opslaget har Melvin lagt en video op, hvor han viser sine fremskridt fra kort efter operationen i 2021, hvor han havde svært ved at gå, til i 2023, hvor fysikken igen er på plads, og han sagtens kan både holde balancen og spille fodbold. Se den rørende video nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Røber detaljer om reality-comeback: Ikke som i gamle dage

- Det er en dag fyldt med nervøsitet og dyb taknemlighed for, at vi bor i et land, hvor det er muligt. Det er også en tid, hvor jeg ser tilbage på, hvor langt jeg er kommet, og bliver motiveret til mere, skriver han og understreger, at de gode nyheder fortsætter:

- Heldigvis var svaret på scanningen god! Og jeg kan forsætte løbetræningen som ender ud i Royal Run i hjembyen Fredericia med min familie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens søn ramt af sygdom

Se videoen herunder: