Walid og Martin
Walid og Martin

Røber detaljer om reality-comeback: Ikke som i gamle dage

Realitylegender Martin 'Dolken' Vinther og Walid 'Knaldperlen' Bechara bliver snart at finde på skærmen igen.

Til næste år gør Walid Bechara og Martin Vinther, som er mest kendt som henholdvis Knaldperlen og Dolken fra det legendariske realityformat 'Kongerne', comeback på skærmen.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo afslører: Bruddet med Mascha Vang udløste krise

Nu røber de festglade fyre for første gang detaljer om programmet, der får titlen 'Fedt man tur', og som de allerede er i fuld gang med at optage.

- Vi besøger nogle små byer i Danmark, som man ikke hører så meget om, og i hver by er der for det meste noget, byen er kendt for, som vi skal prøve eller smage, forklarer Walid til Realityportalen, mens Martin forsikrer:

- Det handler ikke om druk som i gamle dage, men vi er der i hvert fald på værtshus eller diskotek den ene aften i den by, vi nu engang er i, så vi kan se, hvordan nattelivet er, fortæller han og fortsætter:

- Dengang handlede det jo bare om at se, om man kunne få noget fisse og drikke sig fuld. Det er jo slet ikke sådan, det er længere. Der er også kommet ti år mere på bagen, og vi er et andet sted i vores liv.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie har skiftet navn: Her er forklaringen

Stadig kæmpe drengerøve

På trods af, at 'Kongerne'-stjernerne er blevet ældre, skal seerne da ikke være bekymrede for, at Dolken og Knaldperlen er et overstået kapitel.

- Vi er stadig nogle kæmpe drengerøve, så vi skal da ud og have nogle bajere og noget sjov og ballade. Men det har ikke noget med damejagt at gøre længere, som det havde i de unge dage, fortæller Martin og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Prince Charming'-vinder flytter sammen med tv-kendis

- Vi er sgu, som vi altid har været - vi er bare blevet ældre.

Nordjyden løfter i samme ombæring sløret for, at makkerparret endnu ikke kender alle destinationerne, der skal besøges, men at et af programmerne udspiller sig i Mariager.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører vild julebommert

Derudover kan han fortælle, at seerne kan se frem til mellem seks og otte programmer i alt, og at disse vises på TV 2 Play - hvornår ved realityfyrene dog endnu ikke.

- Der kommer sjove ting, det tør jeg godt at love, afslutter Martin.