Dolken og Knaldperlen er tilbage: Her går det helt galt

Vanen tro er der fuld knald på drengerøvsenergien, når makkerparret er samlet.

Der er kommet nogle år på bagen, siden realitylegenderne Martin Vinther og Walid Bechara, bedre kendt som Dolken og Knaldperlen, sidst tonede frem på skærmen.

Nu er makkerparret dog atter tilbage - denne gang på TV 2 Nord, hvor de i programmet 'Fedt mand tur!' besøger forskellige nordjyske byer.

LÆS OGSÅ: Dolken afslører kvaler ved tv-comeback

I programseriens første afsnit går turen til Mariager, hvor de ellers garvede realityfyre har en mildest talt hård morgen efter en nat på den lokale bar.

Under en fælles tandbørstning går det da også helt galt for de gæve gutter, og de kaoslignende tilstande, vi kender fra 'Kongerne', er tilbage.

Det giver nemlig gevaldigt bagslag, at Walid uskyldigt forsøger at drille Martin, der kvitterer med - ved en fejl - at spytte sin kammerat i hovedet. Og selvom de færreste nok ville klandre Knaldperlen for at være sart, går grænsen altså der.

Det resulterer i, at han - på trods af, at han står side om side med et toilet - stikker hovedet ud af vinduet og kaster op.

LÆS OGSÅ: WHAT! Knaldperlen tilbudt 'Bachelorette'

- Walid, lad være, jeg begynder at brække mig, udbryder Martin, mens det fra en desperat Walid lyder:

- Jeg kan ikke. Jeg kan ikke se andres spyt, jeg er sart.

Det er ikke mange sekunder, der går, før situationen ekskalerer til, at Dolken ligeledes kaster op - han dog i håndvasken, og det er én stor pærevælling af bræk og latter.

Første afsnit af 'Fedt mand - tur!' kan ses på TV 2 Nord og TV 2 Play allerede nu.