Walid og Martin
Walid og Martin

SE VIDEOEN: Her vender Dolken og Knaldperlen tilbage

Der er fortsat knald på realitylegenderne, der snart gør comeback på skærmen.

Walid Bechara og Martin Vinther, der er mest kendt som henholdvis Knaldperlen og Dolken fra det legendariske realityformat 'Kongerne', gør snart comeback på skærmen i programmet 'Fedt man - tur!'.

Nærmere bestemt 14. juni.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Det er 'X Factor'-lønnen brugt på

Artiklen fortsætter under videoen.

Det afslører TV 2 Nord i et opslag på Instagram, der da også akkompagneres af en lille forsmag på, hvad seerne kan forvente sig af de - indtil nu - pensionerede realitylegender, hvilket bestemt ikke ser ud til at gå stille for sig.

- Det handler ikke om druk som i gamle dage, men vi er i hvert fald på værtshus eller diskotek den ene aften i den by, vi nu engang er i, så vi kan se, hvordan nattelivet er, har Martin tidligere berettet til Realityportalen.

- Der er også kommet ti år mere på bagen, og vi er et andet sted i vores liv, lød det videre.

Ud fra traileren at bedømme, virker det da heller ikke til, at gutterne vil være helt appelsinfri programmerne igennem. Her er det tydeligt, at venneparret, der er kendt for at være nogle drengerøve, stadig formår at gejle hinanden op.

LÆS OGSÅ: Oliver Erngart er blevet single

I 'Fedt man - tur!' besøger realitystjernerne mere eller mindre oversete byer i det ganske, danske land, som har et varemærke, Dolken og Knaldperlen skal prøve eller smage.

'Fedt man - tur!' får premiere på TV 2 Nord og TV 2 Play 14. juni.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Nynne Larsen i vildt vægttab