Kia og Walid fra 'Kongerne' (Foto: Uffe Kongsted)
Kia og Walid fra 'Kongerne' (Foto: Uffe Kongsted)

CHOK: Kia og Walid går hver til sit

'Kongerne'-parret har valgt at afslutte forholdet.

30-årige Kia Sødegreen og 39-årige Walid Bechara, bedre kendt som Knaldperlen, fandt sammen under optagelserne til realityporgrammet 'Kongerne' i 2014.

Baben fra ‘Kongerne’ har siden september 2017 ikke haft det nemt, da hun efter fødslen af sønnen, Marcus, blev ramt af en fødselsdepression og fødselspsykose. Sygdommen har siden medført lange  indlæggelser og både op- og nedture, og udover at det har slidt på Kia, så har det naturligvis også slidt på forholdet.

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

Det virkede dog til at 'Kongerne'-parret var så stærke, at kærligheden kunne klare den store mængde modgang, og det kunne de også langt hen ad vejen. Men i dag kunne Kia, at de som par har valgt at smide håndklædet i ringen.

- Walle og jeg har valgt at gå fra hinanden efter syv års forhold, skriver hun på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

Hvad med Marcus?

De to stjerner fra 'Kongerne' er enige om, at det lige nu ikke skal være dem. Men måske det bliver dem igen engang i fremtiden.

- Det er ikke så sjovt. Det handler om, at både Walle og jeg har brug for et frirum og puste ud efter alt, hvad vi har været igennem de sidst tre år. Men jeg udelukker ikke, at vi finder sammen igen, siger Kia om bruddet til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Teitur udtaler sig om Jonass’ kæreste

Hun bor i dag på et bosted på Sjælland, mens Walid og sønnen bor i Nordjylland, hvor han også har sin familie. Kia kæmper stadig for at få det helt godt igen, og bruddet kommer ikke til at ændre på, hvor meget hun ser sin søn.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

- Tingene bliver det samme. Jeg må besøge dem hver anden uge, og Marcus og Walle kommer også til København, fortæller Kia.