Årets skilsmisser 2023
Årets skilsmisser 2023

Årets skilsmisser 2023

Intet varer evigt, siges det, og det gælder så sandelig også for en masse kendis-ægteskaber. I årets løb er en del af de par, vi havde spået evig kærlighed, pludselig gået fra hinanden. Nogle af dem har oven i købet holdt bruddet hemmeligt i årevis.

Artiklen fortsætter under videoen...

Sus suser videre

Skuespilleren Sus Wilkins, 34, og musikeren Freja Kirk, 36, var sammen i 10 år og gift i to, men i august meldte de ud, at det var slut. Sus Wilkins er siden bruddet blevet kæreste med eksfodboldstjernen Nicklas Bendtner.

LÆS OGSÅ: Ærlige Jimmy Jørgensen: Mor tævede mig

Britneys bizare adfærd

14 måneder var, hvad det kunne blive til for Britney Spears, 42, og Sam Asghari. Den 29-årige fitnesstræner kunne ifølge flere amerikanske medier ikke længere holde popprinsessens bizarre adfærd ud. Ægteskabet er ikke Britneys korteste. I 2004 var hun gift i 55 timer med Jason Alexander.

LÆS OGSÅ: Årets tv-person er kåret: Her er vinderen

Vild afsløring

I Hollywood opstod der i år en mærkværdig trend med at afsløre brud, som var foregået for længe siden. For eksempel fortalte Oscar-slugeren Meryl Streep, 74, at hun og ægtemanden siden 1978, billedhuggeren Don Gummer, 77, var flyttet hver til sit for seks år siden.

LÆS OGSÅ: Matilde Kimer ramt af kræft for tredje gang

Det skøre liv

”Livin’ la Vida Loca” (lever det skøre liv) er fremover ikke noget, latinosangeren Ricky Martin og Jwan Yosef gør sammen. De meddelte i sommer, at ægteskabet er slut efter seks år.

LÆS OGSÅ: Abdels søde 2023-minde: Det første skridt

Lykkelig skilsmisse?

'Beverly Hills 90210'-stjernen Tori Spelling, 50, og den syv år ældre canadiske skuespiller Dean McDermott nåede at være gift i 17 år, hvilket resulterede i fem børn. De senere års samliv har bestemt ikke været lykkelige. Om skilsmissen bliver mere lykkelig, vil tiden vise.

LÆS OGSÅ: Årets tv-øjeblikke 2023

Alene i lejligheden

I juli fortalte skuespilleren Bjarne Henriksen, 64, til HER&NU, at han boede alene i lejligheden på Frederiksberg. Han og partneren gennem 12 år, kostumedesigneren Anja Vang Kragh, 52, var nemlig gået hver til sit før julen 2022.

LÆS OGSÅ: Philip May sætter ord på familieforøgelsen: Vi glæder os

For meget sammen

Corona-pandemien har fået skyld for meget, og den var angiveligt også skyld i, at skuespillerparret Hugh Jackman, 55, og Deborra-lee Furness, 68, valgte at blive skilt efter 27 års ægteskab. Ifølge en talsmand så de to alt for meget til hinanden i 2020-21. Det kunne forholdet ikke klare.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad afslører: Fik blåt øje af piercing

Sender hinanden videre

I august 2021 blev tv-lægen Charlotte Bøving, 56, gift med den to år yngre coach Christina Jørgensen. Men for en måneds tid siden kunne Ekstra Bladet fortælle, at parret skal skilles. ”Vi må sende hinanden videre i livet,” udtalte Christina.

LÆS OGSÅ: Hollywoodstjernerne lægger millioner: Vilde med Danmark

Den farlige alder

Et ægteskab, der når sølvbryllupsalderen, er ifølge statistikkerne skrøbeligt. Det kan 60-årige Hugh Bonneville tale med om. 'Downton Abbey'-stjernen nåede lige at ramme de 25 år med Lulu Williams, da de aftalte, at det ikke længere er ham, der skal holde paraplyen for hende.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Jonas afslører kendt kæreste

Bor hver for sig

Da Will Smith, 55, under Oscar-festen i 2022 slog Chris Rock, var det ikke for at beskytte sin kone – men for at beskytte sin fraseparerede kone. 52-årige Jada Pinkett Smith har afsløret, at hun og Will har været separeret i syv år. ”Vi bor hver for sig, men prøver at finde ud af det,” sagde hun til NBC.

LÆS OGSÅ: Janni Ree under kniven igen: Ny øjenoperation

Alene igen

Reese Witherspoon, 47, behøver næppe fylde indkøbsvognen helt op mere, når hun handler. Hun er blevet alene, efter at hun og skuespilleren Jim Toth er blevet skilt efter 11 års ægteskab. Det er anden gang, Oscarvinderen bliver skilt.

LÆS OGSÅ: Helena Witt tager bladet fra munden: Jeg har grædt virkelig meget

Festen er forbi

Sophie Turner, 27, og Joe Jonas, 34, var et stjernepar, da de giftede sig i 2019. Hun var kendt fra 'Game of Thrones', og han fra brødrebandet Jonas Brothers. De fik to børn, men skal nu skilles. Rygterne fortæller, at hun var lidt for festgal.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Dennis Knudsen: En rigtig røvjul

Hårde kampe

Shannen Doherty, 52, har siden 2015 kæmpet med en livstruende sygdom, og i de seneste par år har hun sideløbende kæmpet for at redde sit ægteskab. Men 'Beverly Hills 90210'-stjernen søgte i april skilsmisse fra sin mand gennem 11 år, fotografen Kurt Iswarienko.

LÆS OGSÅ: Stærkt venskab bag succes: Vi skændes aldrig

Vilde krav til Kevin Costner

At skilles som venner er ikke noget, 68-årige Kevin Costner og den 19 år yngre Christine Baumgartner dyrker. Da hun i maj meddelte, at hun ville ud af ægteskabet, kom hun med en række vilde krav, som filmstjernen afviste. Hun forlangte blandt andet at få et beløb svarende til lidt over en million danske kroner i børnebidrag – om måneden!

LÆS OGSÅ: Læserne har talt: Her er årets vært 2023

Syv fede år

Efter syv fede år kommer syv magre. Den 51-årige 'Modern Family'-stjerne Sofia Vergara og den fem år yngre skuespiller Joe Manganiello valgte at nøjes med de syv fede og er nu blevet skilt.

LÆS OGSÅ: Taler ud om bruddet: Alt for konfliktfyldt

De gik også hver til sit

  • Ægteskabet er efter seks år slut for influenceren Line Rømer og reality-stjernen Ronnie Borregaard. De har tre små børn.
  • Popstjernen Ariana Grande blev separeret fra Dalton Gomez efter kun 14 måneders ægteskab.
  • Musikeren Noel Gallagher skal skilles efter at have været gift med Sara MacDonald i 12 år.
  • Prinsesse Margarita af BourbonParma, medlem af den hollandske kongefamilie, blev skilt fra Tjalling ten Cate efter 15 års ægteskab.
  • En uge efter at skuespiller Danny Masterson blev idømt minimum 30 år fængsel for to voldtægter, forlangte Bijou Phillips Masterson skilsmisse. De var gift i 12 år.