Taler ud om bruddet: Alt for konfliktfyldt

Alexander Bjørklund tager bladet fra munden.

I starten af december kunne Nynne Larsen fortælle, at hun og Alexander Bjørklund, efter et år sammen, ikke længere dannede par.

Her lød det i samme ombæring, at det var sket på udramatisk vis, men tv-kendissen lagde ikke skjul på, at hun var plaget af kærestesorger.

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe i gips: Kom til skade i julen

Kort tid efter kunne Alexander da også bekræfte bruddet overfor Realityportalen med forklaringen om, at det unge par slet og ret bare ikke kunne få det til at fungere.

Nu sætter 'True Love'-deltageren dog imidlertid flere ord på, hvorfor det ikke skulle være ham og Nynne i sidste ende - og løfter sløret for, at det var ham, der tog den svære beslutning.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt at gå fra en, man elsker, og har delt alle de ting med, som Nynne og jeg har delt. (...) Nynne er det sjoveste menneske jeg kender, og er oprigtigt min bedste ven, skriver Alexander i et opslag på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gustav har taget stor beslutning

- Derfor er denne beslutning heller ikke let at tage, og jeg har brugt meget tid på at reflektere over det hele. Men Nynne og jeg havde desværre et forhold med alt for mange skænderier og konflikter, som blev taget til et niveau, jeg ikke kunne være i.

Her understreger han da også, at konflikterne ikke var ekskærestens skyld, men hæfter sig ved, at kærligheden ikke altid kan overvinde de udfordringer, et par kan blive mødt af.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Dennis Knudsen: En rigtig røvjul

- Jeg ønsker kun det bedste for Nynne, og håber hende og Theo (Nynnes hund, red.) får det dejligste liv. Måske en dag vi kan være venner, lyder det fra Alexander.