Sarah og Vivi reagerer: Det er ikke voksenmobning

De to paradisoer er uenige påstanden om, at der var tale om voksenmobning, da de råbte af Martin i gårsdagens afsnit.

I gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel' blev lydniveauet i den grad hævet, da Vivi og Sarah reagerede på, at Martin valgte at knuse hjertet.

LÆS OGSÅ: Gustav har taget stor beslutning

Den ophedede situation på skærmen er da heller ikke faldet godt til rette hos 'Bachelorette'-stjernen Mads Rommelhoff, der i går reagerede på afsnittet.

- Forfærdeligt tv! Det der er voksenmobning på fjernsyn, og det er forfærdeligt at se. At der bliver grinet, hånet og råbt af en mand, som måske i forvejen er lidt uden for gruppen, er så ubehageligt at se. Hvad sker der for, at voksne taler så grimt til andre, skrev han i sin story.

At der skulle være tale om "voksenmobning" er både Sarah og Vivi ganske uenige i, da Realityportalen forholder dem begge for Mads' kritik af situationen i afsnittet.

- Jeg synes det er lidt groft at kalde det voksenmobning, når man ser 10% af, hvad der sker på en hel dag. Der er ikke noget mobning derinde, og produktionen griber meget hårdt ind, hvis det sker. Det, jeg reagerer på, er, at Martin hele tiden sætter sig selv i en offerposition og siger, ingen kan lide ham, når det ikke passer, og man skulle rende efter ham hele tiden for at få ham til at føle sig tilpas, fortæller Vivi til Realityportalen, og Sarah er enig:

LÆS OGSÅ: Mark fra 'Gift ved første blik': Alene igen

- Personligt er jeg uenig i, at der er tale om voksenmobning, og det synes jeg er en meget voldsom og unødvendig anklage. For det første vil jeg ikke kalde en enkeltstående situation for mobning, og derudover er det ikke et personligt angreb mod Martin, da det kun handler om, at jeg og flere andre er uenige med hans spillestil, fortæller Sarah og påpeger, at alle er indforståede med, at det er et spil.

Kort efter episoden valgte Sarah da også at tage fat i Martin for at give ham en undskyldning.

- Det er klart, at det giver os ikke carte blanche til at snakke grimt til hinanden, og derfor undskylder jeg også over for Martin for at have hævet stemmen, men jeg står egentlig stadig ved mit budskab, som var, at Martins spillestil havde en tendens til at blive egoistisk henset til, at man også har en partner i spillet, som man bliver nødt til at tage hensyn til, forklarer hun og afslutter:

LÆS OGSÅ: Årets par 2023: Vi er både stolte og ydmyge

- Jeg kan godt se selv, at jeg klart kan blive bedre til at kommunikere, og derfor er jeg også glad for, at jeg fik mulighed for at undskylde for den del over for Martin straks efter episoden.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha forlovet: Det kom som et totalt chok